Újra szerelmes Zsidró Tamás: már össze is költözött a párjával

Zsidró Tamás párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsidró Tamás két éve szakított Várkonyi Andreával, azóta nem nagyon hallhattunk semmit a sztárfodrász szerelmi életéről. Nemrég azonban egy titokzatos hölgyről posztolt a közösségi oldalán.

Zsidró Tamás a Story magazinnak mesélt új kapcsolatáról. Azt mondta, picit félt, hogy belefásul az agglegényéletbe. Nem fogadott cölibátust, de csak a komoly dolgokban tud kiteljesedni, nem hisz a rövidtávú kapcsolatokban. Új párjával három hónapja vannak együtt.

Zsidró Tamás újra szerelmes Life TV

"Baráti szinten már ismertük egymást, részemről régebben már volt is kezdeményezés, de akkor nem álltak úgy a csillagok. Ám a mostani találkozásunkkor már mindketten éreztük, hogy eljött a mi időnk" - mesélte a fodrász. Hozzátette, korban és minden másban is nagyon jól passzolnak egymáshoz, hasonló az érdeklődési körük, az életvitelük és a humoruk is. "Nagyon jó fej, szórakoztató, laza csaj. A fiaim, az egész család ismeri, szereti, és ez viszont is így van. Feldobja az életemet a lénye, a vidámsága, a belevalósága és az intellektusa. Túlnyomórészt nálam vagyunk, mondhatjuk, hogy összeköltöztünk. És nagyon jó így. Együtt kelünk, kávézunk, reggelizünk, aztán elmegyünk dolgozni. Délután együtt edzünk, aztán vagy randizunk egyet, vagy hazajövünk. Ő is a Balaton szerelmese, ahogy én, úgyhogy hétvégenként általában ott vagyunk. Ha itthon maradunk, akkor pedig a kertben babrálunk, főzünk, barátokkal vagy a gyerekekkel vagyunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.