Janicsák Vecára rátalált a szerelem: most nagyon boldog

Forrás: -
boldogság válás szerelem Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca nehéz időszakot tudhat maga mögött, de mostanra újra rátalált a boldogság: új szerelem van az életében.

Janicsák Veca nehéz időszakot zárt le, hiszen méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, majd autoimmun betegsége is kialakult, és mélyvénás trombózisa is lett. Ezek mellett a házasságát is lezárta. Azóta már a dzsungelt is megjárta a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral, ráadásul a boldogságot is újra megtalálta.

Janicsák Vecára rátalált a szerelem Forrás:

"Sok nehézségen ment keresztül, de sikerült lezárnia a múltat, elengednie minden sérelmet és feldolgozni a történteket. Ezután kezdett el nyitni a szerelem felé, ami nemrég be is kopogtatott hozzá. Veca most nagyon boldog, de szeretné óvni a párját a nyilvánosságtól" - mondta a Blikknek egy informátor, a hírt pedig Veca is megerősítette.

"Igen, jelenleg van párom, de egyelőre nem érzem elérkezettnek az időt, hogy bővebben nyilatkozzak a témában. Annyit elárulhatok, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagyok, és örülök, hogy a műsor után ismét a kislányommal és a szeretteimmel lehetek" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.