Kiderült: ekkor vonulhat vissza Liu Shaolin Sándor

Forrás: AFP/Wang Zhao -
nagymama Kína Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Liu testvérek nagymamája elárulta, mikor vonulhat vissza Liu Shaolin Sándor.

Novemberben derült ki, hogy Magyarország első téli olimpiai aranyérmét megszerző Liu testvérpár benyújtotta igényét az országváltásra. Új otthonuk Kína lesz, ahová követik szeretett és tisztelt edzőjüket, akinek a sikereiket köszönhetik.

A testvérpár még karácsony előtt utazott el Kínába, és mint kiderült, édesapjuk, aki kínai festőművész, hamarosan követi őket.

Forrás: AFP/Wang Zhao

"Famíliánk a 2026-os téli olimpiára együtt utazik ki, hogy szurkoljunk a fiúknak, s nem kizárt, hogy Sanyi ott végleg búcsúzik a versenysporttól" - árulta el a Liu testvérek nagymamája a Ripostnak.

"Egyébként karácsony után beszéltem velük telefonon és megnyugtattak, hogy egészségesek, de mi azért izgulunk a koronavírus miatt. Azt ígérték, jönnek, amint tehetik, és mi ezt türelmetlenül várjuk a férjemmel, akivel ötven éve kötöttünk házasságot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.