Váratlan fordulat: mégis L.L. Junior után utazik Dárdai Blanka?

Forrás: L.L. Junior Instagram -
L. L. Junior utazás szerelem Dárdai Blanka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az tartja lázban L.L. Junior és nála tizennyolc évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka rajongóit, vajon hányadán áll most egymással a két énekes. 

Jó ideje L.L. Junior magánélete tartja lázban a rajongókat, az énekes ugyanis néhány hete azért utazott el egyedül Dominikára, mert összecsaptak a feje felett a hullámok. Miközben arról szólnak a hírek, hogy Junior és Körtvélyessy Kinga válnak, a zenész barátai azt állítják, hogy a zenész szeretné visszahódítani kislánya édesanyját.

Igen ám, csak hogy mindeközben elméletileg Dárdai Blankával alkot egy párt, pontosabban alkotott, azt pedig csak ők ketten tudják, most hányadán állnak egymással. A fiatal énekesnő nemrég azt mondta, nem szeretne nyilatkozni a magánéletéről.

Miután Blanka a hétvégén váratlanul lemondta a február 24-ei veszprémi koncertjét, rögtön elkezdődtek a találgatások: sokak szerint ugyanis azért nem lép fel, mert L.L. Junior után megy Dominikára- szúrta ki a Blikk. Nos, hamarosan biztosan kiderül, mi az igazság...

A 18 év korkülönbség és L.L. Junior nehézkes válása is közéjük állhatott: a rapper a lány nélkül utazott Dominikára Forrás: L.L. Junior Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.