L.L. Junior: "Túl sok volt a rumli, túl sok port kavartam"

tv2 -
válás Dominikai Köztársaság utazás Dárdai Blanka L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már mi is írtunk róla, L.L. Junior hosszabb időre Dominikára utazik. Azt mondja, jót fog tenni az egyedüllét.

A reptérről adott interjút L.L. Junior a Fókusznak. A válófélben lévő zenész azt mondja, rendbe akarja tenni a dolgokat, rengeteg könyvet visz magával, magányra vágyik, önismereti pihenés lesz ez számára.

Junior Dárdai Blankát sem viszi magával az útra, a fiatal énekesnőről nem is akart nyilatkozni. Azt mondja, ennek is megvan az oka.

"Egyedül megyek, és ez jót fog tenni most mindenkinek. Túl sok volt a rumli, sajnos túl sok port kavartam. De nem tartom magam egyáltalán ilyen érdekes embernek, én is rácsodálkozom sokszor" - mondta Junior.

L.L. Junior Dominikára utazott tv2


A rapper a válásáról is beszélt, elárulta, hogy a végéhez közeledik a folyamat, majdnem mindenben meg tudtak egyezni Kingával. Nem a pénzen vitatkoztak, hanem a gyerektartáson meg a százalékokon, tisztázni akarták írásban is, hogy mennyi láthatás jár a feleknek.

"Én nem tudok óramű apuka lenni, nekem olyan az életem, hogy gondolok egyet, ide repülök, oda megyek, ha a gyerekkel tudok lenni minőségi időt, akkor engedje meg. A rugalmasságot várom, egy kicsit ez nehéz. Várjuk, hogy lecsituljanak a kedélyek. Biztos vagyok benne, hogy ez idővel sikerülni fog, csak valakinek ez gyorsabban megy, valakinek kicsit lassabban" - mondta a rapper. Hangsúlyozta, Kinga mindig is nagyon fontos az életében, mint személy és mint a kislánya édesanyja is, nagyon becsüli és tiszteli őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.