Nyilvánosan jelent meg együtt L.L. Junior és Dárdai Blanka: "Szeretnék mellette lenni"

Forrás: Instagram/L.L. Junior -
L. L. Junior Dárdai Blanka Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dárdai Blanka és L.L. Junior először jelentek meg együtt nyilvánosan: a Glamuor-gálára érkeztek közösen.

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatával már akkor tisztában voltak az emberek, amikor a pár még fel sem vállalta azt. A pletykák igaznak bizonyultak és mostanra rengeteg közös fotóval jelentkeznek az Instagram-oldalukon, Blanka Dominikára is kiutazott Junior után. Onnan hazatérve az első dolguk pedig az volt, hogy elmenjenek a Glamour-gálára, ami az első esemény, amelyen nyilvánosan jelennek meg együtt.

Dárdai Blanka és L.L. Junior a Galmour-gálán jelentek meg együtt Forrás: Instagram/L.L. Junior

"Ez az első nyilvános megjelenésünk közösen. Azért döntöttünk a Glamour-gála mellett, mert Blanka jelölt a legjobb énekesnő kategóriában, és szeretném támogatni, szeretnék mellette lenni" - mondta Junior a Blikknek.

"Fantasztikusan éreztük magunkat Dominikán, nekem ez inkább nyaralás volt, de természetesen azért dolgoztam is. Nem tudjuk, szeretnénk-e visszamenni, egyelőre biztosan nem, de jövőre ki tudja... Könnyen lehet" - árulta el Blanka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.