"Ha pelenkázni kell, én pelenkázok, ha el kell ringatni a babát, én elringatom" - G.w.m élvezi az apaságot

Forrás: G.w.M/Instagram -
házasság G.w.M család apaság szerelem Kulcsár Edina fürdetés pelenkázás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó trimeszterben van Kulcsár Edina, hamarosan megszületik Varga Márkkal közös kislánya. Ám ahogy neki, úgy G.w.M-nek sem a kis Amara lesz az első gyermeke. 

Amint világra jön a kicsi, Edina és a rapper is háromgyermekes szülők lesznek, hiszen mindkettejüknek van már az előző kapcsolatukból 2-2 gyermeke. Így Varga Márk már gyakorlott apukaként lesz jelen kislánya életében. Erről a TV2 Tények Pluszban beszélt.

Hamarosan megszületik Kulcsár Edina és G.w.M kislánya, akit a rapper pelenkázi, ringatni, fürdetni fog Forrás: G.w.M/Instagram

A rapper, aki ritkán ad interjút, úgy gondolja, sokan csak véleményt mondanak róla, de valójában nem ismerik, éppen ezért gyakran éri az embereket, akik kapcsolatba kerülnek vele, pozitív csalódás.

„Sokan azt hiszik, hogy nagyképű vagyok és anyagias. Viszont amikor személyesen, általam, tőlem érik impulzusok az embereket, akkor azt szoktam látni a szemükben, hogy nagyon kellemesen csalódnak - mondta el a zenész, aki sokszor azért marad ott a bulikon, hogy mindenkinek elkészülhessen a közös fotója, de előfordult már vele olyan is, hogy idős néninek segített a boltban cipekedni.

A gyerekneveléssel kapcsolatban Varga Márk azt mondta:

„Rájöttem, hogy van egy ilyen rejtett funkcióm, képességem. És az én szuperképességem az az, hogy én igazából anyuka is vagyok. Akármilyen szürke hátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok. Hogyha el kell ringatni a babát, én elringatom. Bármit meg tudok csinálni! Megfürdetem a gyereket, és akárki akármit mond, én ezt imádom csinálni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.