Volt férjéhez közel költözik Kulcsár Edina: megtalálták álmaik otthonát G.w.M-mel

Forrás: Kulcsár Edina/G.w.M -
Szigetszentmiklós Kulcsár Edina Csuti költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálta a tökéletes családi fészket Kulcsár Edina és G.w.M. A házaspár hamarosan Szigetszentmiklósra költözik, oda, ahol Edina volt férje, Csuti is lakik. 

Bár korábban Kulcsár Edina azt nyilatkozta: korainak tartja még, hogy férjével családi házba költözzenek, úgy tűnik, nemrég mégis megtalálták a megfelelő otthont a családjuk számára.

A házaspár egy évvel ezelőtt költözött albérletbe, azonban hamarosan Szigetszentmiklósra teszik át a székhelyüket, ahol már kényelmesen elférnek a gyerekekkel. Ez a megoldás valószínű Csutinak is tetszik majd, hiszen ő is ezen a településen él, így többet tud majd találkozni két gyermekével.

Volt férjéhez közel költözik Kulcsár Edina: megtalálták álmaik otthonát G.w.M-mel Forrás: Kulcsár Edina/G.w.M

A Blikk megkereste Edinát az új családi fészekkel kapcsolatban, amiről a kismama nem kívánt nyilatkozni, születendő gyermekéről azonban szívesen mesélt.

"Jól állunk az előkészületekkel. Megvan már a babakocsink, ami Márk kérésére arany és fehér színű. Én szolidabbat választottam volna, de engedtem a férjemnek, és egyébként nekem is tetszik"

- magyarázta Edina, aki hozzátette, Márk szeretett volna már most Gucci-ruhákat vásárolni a picinek, de szerinte bőven ráér, ha már nagyobb lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.