2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Kim Kardashian volt kollégája azzal vádolja a celebet, hogy miatta lett hajléktalan

munkatárs hajléktalan kim kardashian valóságshow celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Liebensohn, Kim Kardashian egykori munkatársa, aki kifejlesztette a Kimoji alkalmazást, mellyel indulásakor percenként 1 millió dollárt kerestek, nem kis dologgal vádolja a celebet: állítása szerint Kim ellopta tőle az alkalmazást és a védjegyet, ezzel pedig tönkretette őt. 

2019-ben 300 millió dollárra perelte be a celebet, mert állítása szerint a hatalmas profitot termelő alkalmazás, a Kimoji bevételéből - ez egy Kardashian témájú hangulatjel-sorozat - egy centet sem kapott. Ezt azóta ügyvédje tanácsára visszavonta, de megbánta.

A hajléktalanná vált férfi ezért a Daily Mailnek számolt be borzalmasnak ítélt életéről és arról, hogy családja is elhagyta. Azóta folyamatosan tölt fel a TikTokra és az Instagramra is olyan tartalmakat, melyeken ő látható, egy táblával a kezében, melyre az van felírva:

"www.kimkardashianruinedmylife.com", azaz Kim Kardashian tönkretette az életem.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.