Kim Kardashian ismét Balenciagában pózol - már nem is érdekli a pedofilbotrány?

Balenciaga kim kardashian pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a valóságshow-celeb újra pártolni kezdte a luxusmárkát és már nem haragszik a 2022-es mizéria miatt.

A divatház nagy felháborodást kiváltott reklámjaiban szomorú tekintetű gyerekek szadomazo-cuccokba bújtatott plüssmackótáskákat tartottak a kezükben. A közfelháborodást tovább tetézte, hogy egy kampányanyagban az amerikai Legfelsőbb Bíróság gyermekpornóellenes határozata volt látható. A Balenciagát pedofíliával és gyermekbántalmazással vádolták, mire a márka bocsánatot kért és minden felületről eltávolította a képeket, de a bojkottot már nem tudták megállítani, több híresség elhatárolódott tőlük.

Kim Kardashian a botrány után pár hónappal Japánba utazott két lányával, ahol ismét Balenciaga ruhákban jelent meg, többek között egy rózsaszín műszőrmekabátban, egy pár ezüst combcsizmában és napszemüvegben, ami arra utal, hogy a kapcsolat helyreállt a divatház és a sztár között – írja a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.