Külföldön, családja nélkül kezdett új életet az Exatlon egykori kihívója

Forrás: Instagram/Adu László -
külföld Adu László Új élet alkohol család adósság Exatlon
Tele volt adósságokkal Adu László, aki itthon az építőiparban nem talált jólfizető állást. A közösségi médiába sokszor részegen bejelentkező sportoló végső elkeseredésében döntött úgy, hogy Németországban próbál szerencsét, ahova családja nélkül költözött ki. 

Nagyon hiányzik Lacinak a családja, ám a német futármunkának pozitív folyománya is van: az Exatlon kihívója letette a poharat, már nem fogyaszt alkoholt.

Adu László Exatlon Hungary Forrás: Instagram/Adu László

"Ha van pár euróm, akkor nem sört veszek belőle, hanem félreteszem" - mondta el a Borsnak, ahogy azt is, hogy nemrég elbizonytaanodott. Annyira hiányoztak már neki az otthoniak, hogy eldöntötte, hazajön.

"Az egyik ismerősöm marasztalt és segített nekem abban, hogy kivegyünk egy albérletet itt Münchenben. A párom és a kisfiam egy hónap múlva jönnek ki, addig rendbe kell tennem a lakást, mert az előző lakó lelakta. Ez viszont egy új lehetőséget hozott magával: mivel építőiparban dolgozom, felajánlották nekem, hogy kapok lakásokat, amiket fel kell újítani. Alakul az életem" - lelkendezett a lapnak a sportoló, aki ma már minden pénzt azért tesz félre, hogy felesége és kisfia semmiben ne szenvedjen hiányt.

Új TikTok-csatornáján pedig edzős videókat tesz közzé, és azo dolgozik, hogy meglegyen az 1000 követője, hogy ezzel is pénzt kereshessen.

@aduasz1

♬ eredeti hang - Adu László Dániel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.