Mischinger Péter és menyasszonya vállalja: nem szakadtak el végleg exeiktől

Forrás: Tv2 -
konfliktus Mischinger Péter Párharc (tévéműsor) Stohl András ex szemlélet
Az Exatlon korábbi versenyzője és menyasszonya, Juci a TV2 Párharc című műsorában szerepelnek, reményeik szerint minél jobban. Közben a nézők időnként a magánéletükbe is betekintést nyerhetnek.  

Pétert a Metropol egy, az adásban történt konfliktusuk kapcsán kérdezte arról, hogy milyen kapcsolatot ápolnak ők az exeikkel, és meglepő választ kapott:

Mischinger Péter és Juci Forrás: Tv2

"Azt mondhatom, hogy jó barátságot ápolok az exeimmel. Lekopogom, egyszer sem váltunk el haragban, nincsen bennem tüske az irányukban. Olyannyira, hogy a volt barátnőm esküvőjén én voltam a vőlegényének a tanúja. Juci is hasonlóan áll ehhez a kérdéshez. Az ő exével már én is többször találkoztam, szoktunk beszélni is, sőt a kutyusához is rendszeresen visszajár" - mondta el Mischinger Péter, akinek szemlélete nem mindennapi.

Arról a bizonyos konfliktusról pedig a versenyző azt mondta, nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Csupán arról volt szó, hogy a párbajban menyasszonyát hangosabban biztatta, mint ami mellett Juci még koncentrálni tudott volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.