Kiderült, mekkora vagyonnal rendelkezik Madonna - Az énekesnő hihetetlenül gazdag

Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/Theo Wargo/GETTYIMAGES/Theo Wargo -
üzletasszony pénz vagyon Madonna
Madonna minden idők egyik leghíresebb és legsikeresebb zenésze. De mennyire gazdag valójában?

A 64 éves Madonna minden idők egyik legsikeresebb előadója, és a világ leggazdagabbjai között tartják számon. Nettó vagyonát 850 millió dollárra becsülik. Pénzét zenei karrierje, filmszerepei és különféle üzleti befektetései révén szerezte. Sikeres üzletasszony, aki olyan cégekbe is befektetett, mint a Pepsi vagy a H&M.

Madonna hatalmas vagyonnal rendelkezik Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/Theo Wargo/GETTYIMAGES/Theo Wargo


Vagyonának nagy része a turnéiból és albumeladásaiból származik, de lenyűgöző ingatlan portfólióval is rendelkezik. Luxusvillái és lakásai vannak New Yorkban, Los Angelesben, Londonban és Portugáliában. Az énekesnő szenvedélyes műgyűjtő, gyűjteményében olyan világszerte ismert képzőművészek munkái találhatók, mint Frida Kahlo vagy Pablo Picasso. Madonna sokat jótékonykodik, számos szervezetet támogat, elkötelezett harcosa az AIDS elleni küzdelemnek.

A felsoroltak ellenére Madonna nem szerepel világ leggazdagabb embereinek listáján. Elon Musk, Jeff Bezos és Bernard Arnault mellett csak egy kishal.

Madonna június végén kórházba került egy bakteriális fertőzés miatt. Otthonában lett rosszul, eszméletlen állapotban találtak rá. Kórházba került, ahonnan pár nap után hazaengedték. Azóta hírt is adott magáról: azt nyilatkozta, a gyógyulás útjára lépett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.