Borzalmas állapotban engedték haza a kórházból Madonnát

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
bakteriális fertőzés Madonna kórház
Június 24-én Madonnát komoly bakteriális fertőzés miatt intenzív osztályra szállították. Az énekesnőre eszméletlen állapotban találtak rá, intubálni kellett. Családja attól félt, hogy elveszítik. A popdívát azóta kiengedték a kórházból, de még mindig nagyon rossz állapotban van. 

Bár az énekesnő már otthonában lábadozik, a bakteriális fertőzés miatt folyamatosan hány és annyira legyengült, hogy az ágyból sem tud felkelni - nyilatkozták ismerősei a TMZ-nek.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Mások a brit Metronak arról számoltak be, hogy Madonna az otthonában pihen, jobban érzi magát, és szigorúan betartja az orvosok utasításait.

"Teljes gyógyulás várható" - számolt be csütörtökon Guy Oseary, Madonna régi menedzsere. A soron következő turnéját azonban elhalasztják. A kezdés új időpontjáról és az átütemezett előadásokról későbbre ígértek tájékoztatást.

Madonnát az utóbbi időben sok támadás érte plasztikai műtétei miatt. Amikor azonban a februári Grammy-gálán is a beszéde helyett mindenki az arcával volt elfoglalva, kifakadt, amit itt olvashattok el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.