2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Victoria Beckham teljesen feltüzelte a Spice Girls rajongóit, nagyon titokzatosan fogalmazott

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
miami lánycsapat turné Victoria Beckham
Victoria Beckham boldoggá tette a rajongókat: egyre biztosabb, hogy ő is fellép az ismét összeállt Spice Girls lánycsapattal. 

A Spice Girls egykor hatalmas népszerűségnek örvendett, de számaikért még ma is sokan rajonganak. A lánycsapat teljes létszámban utoljára 2012-ben, az olimpián jelent meg a nagy nyilvánosság előtt, de a hírek szerint most ismét összeállnak, ám eddig az nem volt biztos, hogy Victoria Beckham is fellép-e társaival.

Victoria Beckham is csatlakozhat a Spice Girls turnéjához Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A divattervező azonban egy vasárnap közzétett videóval megerősítette azokat a pletykákat, amik szerint ő is csatlakozik a turnéhoz, de legalább bizonyos állomásaihoz. A TikTokra feltöltött videón az látható, hogy Victoria karaokezik, méghozzá a Spice Girls Say You'll Be There című számát énekli, miközben férje, David Beckham mellette táncol. A felvételt pedig azzal a szöveggel tette közzé, hogy Miamiban megkezdte hangjának bemelegítését, majd sorait azzal zárta, hogy "jön még több is". Ezzel jelezvén, hogy nem most hallhatták utoljára énekelni.

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come !!

♬ original sound - Victoria Beckham

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.