Vérlázító elvárásokkal keresett bébiszittert az anya: vírusként terjed a hirdetése a neten

Forrás: Shutterstock -
édesanya bébiszitter gyermek munka elvárás
Össztűz zúdult egy négygyerekes amerikai édesanyára, aki túlzó követelésekkel kereste gyermekei bébiszitterét. Azt nem tudni, talált-e, de leginkább arra tipelnénk, nem. 

Az álláshirdetés már ott kiverte a biztosítékot, hogy a nő nevetséges összeget kínált a munkáért, ráadásul a gyermekeivel való foglalkozás mellett az is a munkaköri leírás része volt, hogy intézzen ügyeket helyette.

Az még érthető is lehet, hogy a bébiszitter nem dohányozhat és nem ihat, és az is, hogy jól megnézzük, kire bízzuk a gyerekeinket, hiszen sok szörnyűség történhet, az azonban már extrém elvárás, hogy a tetoválásait és piercingjeit is el kellene távolítania, és töröltetné vele a közösségimédia-fiókjait is.

Hatalmas elvárásokkal vágott bele az édesanya a bébicsősz keresésébe
Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ezen túl a jelöltnek mesterdiplomával kell rendelkeznie, orvosi vizsgálaton és drogteszten is részt kell vennie és öt szakmai referenciával kell rendelkezie, hogy labdába rúghasson.

Ez is érdekelhet:

A legbizarrabb dolgok, amelyeket a szülők kértek a bébiszitterüktől

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.