Kiderült, melyek a legfurcsább dolgok, amelyeket a bébiszitterektől kértek a szülők.

A Mirror a különböző internetes fórumokon összeszedte azokat a legbizarrabb dolgokat, amelyeket a szülők valaha kértek a bébiszitterüktől. Nézzünk közülük néhányat!

„Az egyik család kizárólag bizonyos márkájú ásványvizet volt hajlandó a gyerekének adni, de azt is fel kellett kétszer forralni fogyasztás előtt.”

„Csakis az akkor felbontott bébiételből adhattam a kicsinek. Ha csak egy vagy két kanállal evett belőle, a maradékot ki kellett dobnom, és ha negyed óra múlva újra megéhezett a kicsi, bonthattam fel egy újat.”

Nem könnyű a bébiszitterek életeForrás: Thinkstock

 „Minden alkalommal úgy kellett elaltatnom a kicsit, hogy bekapcsoltam neki a CD-lejátszót. Ez még semmi, a felvételen nem altatódalok mentek, hanem a szülők hangja. A felvételen kifejtették, mennyire ügyes és okos gyerekük van...”

„A hároméves kislánynak lefekvés előtt Fleetwood Mac koncertet kellett lejátszani VHS kazettáról. A legfurcsább az volt, hogy a kislány ki nem állhatta az egészet, de a szülei ragaszkodtak hozzá.”

„A szülők arra kértek, hogy tegyem autóba az ikreket és két és fél órán át autókázzak velük a városban, hogy elaludjanak.”