Hóharcos vagy hókirálynő? Hóhoroszkópod elárulja!

horoszkóp tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hahó, esik a hó" - kiabáltuk boldogan, amikor még kicsik voltunk. Felnőttként már nem mindenki ennyire lelkes a fehér csapadék láttán. Egyikünk csak a meleg szobából szereti nézni forró csokit kortyolgatva, másikunk pedig alig várja, hogy belehemperegjen, és hóangyalt csináljon.

Kos, a hóharcos

Ha Kos vagy, te egyáltalán nem katasztrófát látsz a hóban, számodra ez kihívás! A havazás remek alkalom arra, hogy megmutasd, mire vagy képes. Először egy hólapát segítségével ösvényt vágsz, majd indulhat a buli! Szívesen hívod hógolyózni a barátaidat és a családtagjaidat, bár hadvezér szemléletedet nem biztos, hogy 100 százalékig élvezni fogják. Ahogy a "vérre" menő szánkóversenyt sem.

Forrás: iStock
Forrás: iStock


Bika, a kényelmes

Ha Bika vagy, valószínűleg csak az első nagyobb havazásnál veszed észre, hogy az ősz télbe fordult. Nos, igen, ahogy hűl az idő, úgy töltesz egyre kevesebb időt a szabadban, csak annyit, amennyit nagyon muszáj. Pláne, ha havazik. Ennek ellenére mégsem mondható el rólad, hogy nem szereted a havat, a meleg szobából forró teával a kezedben le sem tudod venni a szemed a fehér pelyhekről.

Keressük a tél (hó)emberét! Legyen a tiéd a legötletesebb, legviccesebb!



Ikrek, a pörgős

Ha Ikrek vagy, egy kis havazás nem gátol meg abban, hogy találkozókat szervezz. Azért ha lehet, egy fűtött helyiségben... Nem vagy kifejezetten hóimádó, de hóutáló sem, szerinted a hó az hó. Ha azonban a barátaid kellően szórakoztató és színes programot szerveznek, te sem maradhatsz ki, hógolyózás, szánkózás, síelés, bármire kapható vagy. Pláne, ha a havas élmények után a melegedőben kortyolhatod a forralt bort.

Rák, a természetes

Ha Rák vagy, igazi hórajongónak számítasz, de nem a hógolyó-, szánkó- vagy síőrült értelemben, te inkább az anyatermészet csodáját látod benne. Így a téli sportok helyett hóemberépítésben éled ki magadat. Nem is akárhogy, igazi családot alapítasz hóból, anyukával, apukával és legalább három hógyerekkel. Ha időd engedi, még a nagyszülőket is megformázod, de nem maradhat ki a hókutya és a hócica sem.

Oroszlán, a hókirálynő

Ha Oroszlán vagy, szereted a havat. Pláne, ha szépen süt a nap, és a szikrázó hótakaró kiemeli sudár alakodat, fenséges tartásodat, szuperdivatos kabátodat és trendi csizmádat. Amint azonban fenékre esel, már nem élvezed annyira. Ám ha leszámolsz a hiú éneddel, kifejezetten élvezed a havazást és a lehetőségeket a szórakozásra. Szánkófutamban és hócsatában is te lehetsz a nyerő.

Szűz, a munkamániás

Ha Szűz vagy, észre sem veszed, hogy esik a hó. A hó számodra csak az a fehér és hideg izé, ami miatt nehezebben jutsz a dolgaid végére, de a kötelezettséged elvégzésében legalábbis egyetlen pillanatig sem gátol meg. Ha valami csoda folytán éppen nincs semmilyen halaszthatatlan dolgod, talán még élvezed is a havat. Pláne, ha rájössz, hogy a síelés vagy a hógolyózás nemcsak szórakozás, hanem hasznos, zsírégető testmozgás is.

Mérleg, a csodáló

Ha Mérleg vagy, igazán csodálatosnak találod a havat. Kicsit ugyan kellemetlen, beázhat a csizmád vagy vizes lesz a nadrágod, de a hó az jó. Pontosan annyira találod lenyűgözőnek, mint amennyire szórakoztatónak. Hiszen nincs szebb látvány a hólepte házaknál és tájnál, sem szórakoztatóbb a hóemberkészítésnél, a szánkózásnál, a síelésnél, a snowboardozásnál vagy a hógolyózásnál. Talán csak a kreatív igluépítés.

Skorpió, a hóutáló

Ha Skorpió vagy, egyáltalán nem vagy tél- és hóbarát. A szél jeges, a levegő jeges, az utca jeges, de még a jég is jeges. Amint leesik a hó, legszívesebben csomagolnál, hogy melegebb éghajlatra tedd át a székhelyedet. Ezt azonban a legtöbben nem tehetik meg, valószínűleg te sem, így inkább maradj otthon. A meleg lakásból kitekintve, forró csokit, teát, tejeskávét vagy forralt bort kortyolgatva talán te is meglátsz valami szerethetőt a havazásban.

Nyilas, a kalandor

Ha Nyilas vagy, szereted a kalandokat és a havat is. Hiszen a térdig érő hóban eljutni az autódig akár izgalmas élmény is lehet - és te mindenben meglátod az izgalmakat. Ezért egy egyszerű hógolyócsata vagy síelés neked nem is elég élvezetes, még a snowboardozás is unalmas. Inkább kipróbálsz valami újat, mondjuk a hótalpas túrázást vagy motoros szánozást, de egy síugrósánc tetejéről sem fordulnál vissza.

iStockPhoto
iStockPhoto

Bak, a hóellenes

Ha Bak vagy, utoljára gyerekkorodban találtál valami élvezhetőt a havazásban. A hó az hideg, lefagy tőle a kezed, a lakásban viszont jó meleg van, nem kérdés, hogy melyiket választod. Így a havas napokon ki sem mozdulsz a szobádból, a hideg levegővel csak szellőztetéskor találkozol. Kivéve, ha olyan szerencsés vagy, hogy van kandallód, akkor akár naponta többször is kimész tűzifáért, hogy mindig ropogjon a tűz odabent.

Vízöntő, az extrém

Ha Vízöntő vagy, a havazásban remek alkalmat látsz arra, hogy kitalálj valami meghökkentőt. Mert a hó igazán kedvez az extrém elfoglaltságoknak. A legkevesebb, hogy benevezel egy Mikulás-futásra - lehetőleg egy szál fehérneműben. Vagy szabadtéri fürdőt veszel a kedveseddel, forralt borral és gyertyafényben. És ha a jakuzziban túl forróvá válik a hangulat, meghemperegtek a hóban, majd irány vissza a gőzölgő vízbe.

Halak, a romantikus

Ha Halak vagy, te úgy szereted a havat, mint senki más! A hó a legunalmasabb helyből is mesevilágot varázsol, amit vétek lenne nem felfedezni! Téged annyira elvarázsol a havas táj, hogy akár az éjszaka közepén is képes vagy felfedezni a hófehér környéket. Szeretsz hóembert építeni, igazán kreatív, sőt művészi alkotások kerülnek ki kesztyűs kezeid közül. Amikor pedig senki sem látja, meghemperegsz a hóban, és hóangyalt csinálsz.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Még több horoszkóp:
Havi horoszkóp decemberre
Heti horoszkóp november 29.-december 3.
Így rendezd be a lakásod! - Horoszkópod elárulja


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.