Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett segítő Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar halláskárosult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszter egy hivatásos tündér: szép, kedves, és az a munkája, hogy másokon segítsen. Mivel mi maximálisan hiszünk abban, hogy "jó tett helyébe jót várj", így nem is volt kérdéses számunkra, hogy ő lesz a vendégünk ezen a héten. Egy kis kényeztetés a tündéreknek is jár, nemde?

Eszter utazó gyógypedagógusként dolgozik, hallássérült gyerekekhez jár ki iskolákba, óvodákba, hogy segítsen nekik a fejlődésben, felzárkózásban. "Jellemző a hallássérültekre, hogy a szókincsük, szövegértésük gyengébb, ebben segítek a nagyobbaknak; a kicsiket pedig játékokkal, mondókákkal, énekekkel és egyéb motiváló feladatokkal fejlesztem. Csodás érzés látni a gyerekeken, honnan hová jutnak el, boldog vagyok, hogy ebben segíthetek nekik" - vallja Eszter.

Már ez is csodásan hangzik, ám Eszter itt nem szeretne megállni, nagyon érdekli ugyanis a lovasterápia, szeretne a jövőben ezzel is foglalkozni, miután befejezte a mesterképzést. Többek között ezért is jelentkezett hozzánk. "Úgy érzem, hogy nagy változás lesz számomra végre kikerülni az iskolapadból így húsz év után, és csak a munkámmal foglalkozni. Szeretném, ha ez a felnőtté válás fizikailag is látszana rajtam és nem csak belülről élném meg. Örülnék egy nőies, elegánsabb, új stílusnak." Ez a kérés teljesen egybevágott azzal, amit amúgy is terveztünk, szóval gyorsan munkához is láttunk. A cél az volt, hogy a lányból nőt faragjunk.

/1406/Eszte201463162614

Niki ezúttal hajvágást javasolt. "Eszter hosszú hajjal és nagyon szép természetes hajszínnel érkezett hozzánk. Hamar belement egy kis átalakításba, így jóval rövidebb, váll fölötti frizurát készítettem számára. A hajszínén nem változtattam, mert ő is szereti természetes hatását."

Oscar az arctisztítás után egységesítette Eszter bőre színét és szerkezetét egy ultrakönnyű folyékony alapozóval, amit lefixált púderrel. "Gyönyörű élénkkék szemét türkizkék szemhéjpúderrel élénkítettem. Szempilláit ívelő szempillaspirállal festettem ki. Szemöldökének színét a hajszínéhez igazítottam. Orcáinak természetes ragyogásához barackos arcpírt választottam. Ajkát egy friss, rágógumi árnyalatú rózsaszín ajakrúzzsal festettem ki."

/1406/Eszte201463162655

Felső: Camaieu, Szoknya: Mohito, Nyaklánc: H&M, Táska: Mohito, Cipő: Reserved

Végül a Fashion Donor-lányok lendültek akcióba. "Lendületes, a botanika trendet képviselő szettel készültünk Eszter számára, amely megmutatja csinos testét, hangsúlyozza remek tónusait. Igazi nyár esti viselet, amellyel nemcsak a férfiak, de még a női szíveket is meghódítja."

/1406/A_l_n201463162827

Mikor minden készen állt és Eszter is elégedetten szemlélte magát a tükörben, úgy döntött a csapat, hogy ebben a jó időben vétek lenne műtermi képeket készíteni. Szóval kiléptünk a stúdióból és odakint fotóztunk. Eszter ügyesen vette az akadályokat, profin pózolt, megbirkózott a magas sarkúval és még az sem zökkentette ki, hogy elég sok kíváncsi tekintet figyelte minden mozdulatát, és itt most nem feltétlenül csak a Jónő Teamre gondolok. Kívánjuk, hogy Eszter minden álma teljesüljön, sok sikert neki a jövőben is. Hozzánk bármikor visszatérhet egy kis szépülésre, szeretettel látjuk! :-)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.