ÖsszeEsküvők - Niko és Csilla párbaja: küzdelem Norbiért

TV2 párkereső műsor ÖsszeEsküvők (tévéműsor) valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi kiválasztás összekuszálta a viszonyokat a rezidencián. Speciális módon nem a kedvenc anyós feladata volt kijelölni az összecsapásra induló menyasszonyjelöltet, a lányoknak egymásra kellett szavazni. Így Niko lett a biztos párbajozó, de Enikőre is meglepően sok jel került. A fiúk a szerdai műsor végén kiválasztották a másik párbajozó lányt.

Marci döntésképtelen

Nem lehet kiigazodni Marcin, a többiek sem tudják eldönteni, kell-e neki Mása, vagy sem. Egyik pillanatban azt szajkózza, hogy még ismerkedni szeretne, a következő percben már Mása után vágyakozik. A riportszobában Diazról áradozott, de állítása szerint az összes lánnyal összeszűrné a levet. Mikor a srácok taktikai megbeszélést tartottak, Marci először azt mondta, küldhetik Mását is, pár órával később pedig már védelmébe vette a lányt. Mi lesz veletek, Marci?

Marci: "Mása, mikor szexelünk?" (18+)

Anyósok a levegőben

Az anyósok extrém feladatot kaptak: ahhoz, hogy randevút szervezzenek fiaiknak és találkozhassanak férjeikkel vagy szeretett hozzátartozóikkal, egy 50 méter magas bungee jumping daruról kellett leugraniuk. Erzsók kihagyta, Kati mama magas vérnyomása miatt nem ugorhatott. A földön maradt mamák delegálhattak maguk helyett egy-egy menyasszonyjelöltet: Kati mama Enikőt, Erzsók Csengét választotta. Ezek a döntések rosszul estek az esetleges menyeknek: Másának és Renikének.



Csilla lesz Niko ellenfele

A srácok hosszasan latolgatták: kit kéne kiküldeni Nikóval. Eldöntötték, olyan lányt semmiképp sem küldenek, aki "tartozik valakihez". Ennek értelmében Mására (Marci) , Zsanettre (Csoki) , Renikére (Szilo) nem kerülhetett volna jel, Csenge pedig védettséget élvezett. Maradt három lehetőség: Enikő, Csilla és Diaz. Csillára csak úgy záporoztak a szomorú smiley-k, még Norbi, egykori randipartnere is az ő nevét mondta. A fiúk azzal indokolták döntésüket, hogy így kiderülne, Niko vagy Csilla szeretné jobban elnyerni Norbi kegyeit. Elég rossz indok, tekintve, hogy a lányok nem erőpróbát állnak ki, hanem a nézők döntenek a sorsuk felől.



Pénteken eldől, a nézők a minden lében kanál, sunyi Nikót választják, aki már jó ideje behálózta a csibész Norbit, vagy Csillát, aki eddig csendesebben és szerényebben közelített a fiú felé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.