ÖsszeEsküvők (tévéműsor) valóságshow párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ÖsszeEsküvők nézői lázban égnek, nem hiába vártak hosszú heteket a műsor beindulására - örömmel jelentjük, a novemberi hónap eddig elég eseménydúsan zajlott. A történet középpontjában természetesen a múlt héten összegabalyodott Niko és Ricsi állnak. Pénteken pedig megint összecsapás: ezúttal Enikő és a rutinos Mása csapnak össze. Kiszivárgott információk szerint pedig pénteken új játékosok költöznek be a rezidenciára. 

Niko és Ricsi alias Bonnie és Clyde

A rezidencia életét nemcsak a "király-paraszt" játék bolygatta fel, hanem a két cinkostárs kibontakozófélben lévő "szerelme" is. Szerelem ez? Vagy csak taktika? A helyzet az, hogy Nikóból és Ricsiből is sok mindent kinézünk, de kizárt, hogy pusztán a nyereményre hajtanának. Izzik köztük a levegő, a bolond is látja. Ettől függetlenül Ricsi szerint ő bábuként mozgatja a játékosokat, s ebben Niko nagyon jó partner. A keddi összefoglalóban láthattuk, ahogy büntetésből a jakuzziba száműzték őket, és ismét csókok csattantak, szerdán este is többször csókolózott a rezidencia Bonnie-ja és Clyde-ja.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Éva már kevésbé szenved, mint a hétvégén. Próbálja feldolgozni fia választását, taktikus gondolkodását, és próbál megbarátkozni Nikóval is. Mónika még mindig fel akarja magára hívni a figyelmet, "nagyon keményen" beszél Nikóval, az még nem esett le neki, hogy feleslegesen kapálózik: ez a szekér már nem fogja felvenni, még egy utcasaroknyira sem. Azzal pedig, hogy Nikót ócsárolja, egy picit sem lesz jobb, inkább csak kinevetteti magát. Mónika azon is kiakadt, hogy Niko anyukája nem haragszik lányára a történtek miatt, sőt mi több, szájára vette a megenyhült anyukát. Mindenkinek a saját gyermeke a legfontosabb, és az ő ballépéseit könnyen meg lehet bocsátani, kedves Mónika!

Marci kétfelé udvarol

A pénteki párbajról győztesen visszatért Marci igen pökhendien viselkedik, sőt, még szemtelenebb, mint ezelőtt. Mását ugyan nem kérte, hogy kampányoljon mellette, de visszatérte óta még látványosabban utálja a lányt. Ricsivel hangos szóváltásba is keveredett: Mása a lépcsőn ment előtte, mikor a gáláns Marci beszólt neki: "Lerúglak innen!"- Ricsi nyugalomra intette a fodrászfiút, és leszúrta a viselkedése miatt. Marci nemcsak a Mása ellenes project éllovasa, virágról virágra száll: hol Enikőt melegíti, hol a csalódott Mónikának bókol a maga módján. Persze a lányok elég lekoptatósra vették a figurát, de Marcinak még nem esett le, hogy nincs esélye a két szőkeségnél.

Sziló unja Renikét? Peti betegesen ragaszkodik Csengéhez?

Bár Renikéék stabil párnak tűnnek, mostanában Szilónál többször kiverte a biztosítékot a fiatal, cserfes lány naivitása és műveletlensége. Kitart természetesen Renike mellett, de vajon mi lesz, ha új csábítók költöznek be a rezidenciára? Csenge és Pán Peti kapcsolata talán a leglaposabb: gügyögés, nyávogás, magvasnak kicsit sem mondott beszélgetések jellemzik a fiatalok mindennapjait. Peti egy feladat alkalmával, mikor névtelen társkereső hirdetések alapján kellett párt választaniuk, nagyon benézte az írás stílusát. Neki nem Csenge fogalmazása tetszett meg, hanem Diazé, ezért 20 percet kettesben kellett tölteniük. Itt megjegyeznénk, hogy egyik fiú sem a párja apróhirdetését választotta. Peti kiakadt, nem akarta teljesíteni feladatát - mi az, hogy nem Csengét választotta, és Diazzal kell beszélgetnie alapon. Óvodában vagyunk, vagy mi a szösz? Nem Diazt kell elvennie feleségül, csak 20 perces az időintervallum, amit együtt kellett volna tölteniük. Csenge és Diaz egyébként csúnyán összeszólalkoztak az ügy kapcsán.

Fotó: TV2
Fotó: TV2



Enikő és Mása párbajozik pénteken

Érdekesen alakult a keddi szembesítés. Mindenki abban a tudatban volt, hogy a védettségi játékban nyertes anya-fiú párosokból az anya lesz az, aki védettséget adhat egy lánynak, de Tilla bejelentkezésekor megdöbbentette a játékosokat: a fiú választ. A vetélkedőt most Éva és Ricsi nyerték, Éva halált megvető bátorsággal ült fel a szabadesés érzését imitáló extrém kalandjátékra. Bár egy kérdést elhibáztak, mégis ők nyertek, s ezzel Évának hiába magyarázott fia, hogy Nikóra tegye a védettséget, Éva Diazra szerette volna. Most nem számított Éva véleménye: Ricsi dönthetett a kérdésben, és természetesen cinkostársát és alkalmi szexpartnerét, Nikót jelölte védettnek.

A lányok 4 szavazattal Enikőt küldték biztos párbajozónak, tekintve, hogy a szende szőke lány még mindig szingli. Szerdán a srácok dönthettek a másik párbajozó személye felől, és minő meglepő: ismét Mását jelölték ki. Nem is akárhogyan, Marci, Mása exrandija is a kétgyermekes anyukára voksolt. Majka meg is jegyezte neki: nem volt túl férfias döntés azok után, hogy Mása teljes mellszélességgel kiállt a srác mellett az előző összecsapáson. Ricsi sem aprózta el: Mónikát jelölte. Ez már csak egy kegyelemdöfés az ejtett lánynak, de lehet, Ricsi így akarta nyomatékosítani, hogy esze ágában sincs újra összejönni vele.

Pénteken benépesül a rezidencia?

Információink szerint már nem kell sokat várnunk, hogy újabb vőlegény-anyós párosok és menyasszonyjelöltek költözzenek a rezidenciára. Vajon ez mennyire kavarja majd fel a benti erőviszonyokat és mennyire kuszálja össze a szerelmi szálakat?


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.