Csúnyán megverték az énekesnőt

balhé verekedés kim kardashian Avril Lavigne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban verekedésbe keveredett Avril Lavigne kanadai énekesnő.

A 27 éves sztár kedvesével, Brody Jennerrel iszogatott a hollywoodi Roosevelt Hotel bárjában, amikor balhéba keveredtek egy néhány fős csoporttal. Az énekesnőt csúnyán helybenhagyták - Avril a következőket írta közösségi oldalán: "A szemem körül lila-kék foltok vannak, az orrom vérzik, a hajamat megtépték, és tele vagyok karmolásokkal, vágásokkal és horzsolásokkal. Az erőszak sosem megoldás!"



Avril kedvese is megsérült az összetűzésben: a fiúnak vérzett a feje és az arca tele volt horzsolásokkal, így a történtek után bement egy kórházba, hogy megvizsgálják. Egyelőre egymással ellentétes információk láttak napvilágot a verekedést illetően. Először azt pletykálták, hogy Avril összeszólalkozott egy nővel, mert az azt gúnyolta ki, hogy Brody mostohatestvére, Kim Kardashian alig ment férjhez, máris válik... Avril most tagadja, hogy bármit is tett volna, és az egyik pletykalapnak is azt vallotta egy szemtanú, hogy a párba csak úgy belekötöttek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.