Demcsák Zsuzsa házasság TV2 párkapcsolat válás gyerekek szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy harmadik fél miatt döntött úgy Demcsák Zsuzsa, hogy beadja a válókeresetet - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén. A TV2 műsorvezetője elsősorban azért határozott úgy, hogy véget vet a házasságának, mert azt érezte, hogy lassan tönkremegy ebben a kapcsolatban.

Nem egy harmadik miatt vetett véget házasságának Demcsák Zsuzsa, aki a Frizbi felvételén elárulta, ő mindent megtett azért, hogy megmentse a kapcsolatát, de az már menthetetlen volt. Amikor Hajdú Péter arról kérdezte a válófélben lévő nőt, szerepet játszott-e esetleg harmadik fél, Demcsák Zsuzsa kategorikusan tagadta ezt. "Nem volt harmadik, nem tudok róla" - szögezte le a Mokka műsorvezetője, aki elárulta, hogy úgy érezte, a férje nem volt jelen a családi életükben. Mindketten sokat hibáztak és már nem volt visszaút.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Másfél év alatt rengeteg szomorú pillanat volt a házasságomban, ami rettenetesen megtört engem. Most, amikor meghoztam a döntést, hogy elválok, éreztem, hogy ez az a pillanat, amikor ki kell szállnom, különben tönkremegyek. Ezt a luxust pedig nem engedhettem meg magamnak, mert elsősorban anya vagyok és felelősséggel tartozom azért, hogy a gyerekeim ne sérüljenek" - mondta határozottan Demcsák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.