plasztikai műtét X-Faktor orrműtét Keresztes Ildikó A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem csak a Life.hu munkatársainak tűnt fel, milyen kirobbanó formában énekelt Keresztes Ildikó A Dal szombat esti elődöntőjében. Az énekesnő az X-Faktor után megváltozott, amihez - úgy tűnik - az orvosoknak is köze van.

Kirobbanó formában énekelt Keresztes Ildikó A Dal szombat esti döntőjében, nem csoda, ha a zsűrikedvenc Pál Dénes és Agárdi Szilvia párosától csupán egy ponttal lemaradva jutott tovább A Dal középdöntőjébe. Az énekesnő mintha kisimult volna az X-Faktor óta. A változáshoz állítólag annak is köze van, hogy az énekesnő megműttette az orrát - írja a Blikk.

Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu, MTVA
Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu, MTVA

Keresztes Ildikó 2012 áprilisában (bal oldali képek) és A Dal elődöntőjében (jobb oldali képek)

A hírt Keresztes Ildikó menedzsere, Kárpáti Alexandra sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta. A bulvárlapnak Ildikó - természetesen neve elhallgatását kérő - ismerőse nyilatkozott, aki elmondta: az énekesnőt jó ideje zavarta az orra, és régóta tervezte a műtétet. A Blikk írása szerint már tavaly felmerült a gyanú, hogy a 48 éves Kereszes Ildikó átesett egy kisebb melltuningon, ezt azonban cáfolta. Akkor azt mondta, valóban járt plasztikai sebésznél, ahol azt a tanácsot kapta, hízzon kicsit és viseljen push-up melltartót.

Keresztes feláldozta magát az X-Faktorérthttp://www.life.hu/legykepben/20130124-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-is-kiszallhat-a-musorbol.htmlA Voice versenyzője ápolja Keresztes Ildikó lelkéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20121209-keresztes-ildiko-enekesno-pszichologusa-a-voice-versenyzoje-berkes-gabi.htmlKeresztes Ildikó miatt pszichológushoz járt a tehetségkutató versenyzője?http://www.life.hu/legykepben/20121208-ladanyi-patricia-a-voice-versenyzoje-kiesett-az-xfaktorbol-ezert-pszichologushoz.htmlMár Keresztes Ildikó sem védi Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/szorakozz/20121124-xfaktor-2012-mar-keresztes-ildiko-sem-vedi-zambo-krisztiant.htmlDagad a botrány! Keresztes is bérhang volthttp://www.life.hu/szorakozz/20121028-playbackbotrany-keresztes-ildiko-es-czerovszky-heni-enekesnok-enekeltek-a-sztarok.htmlMalek: Keresztes Ildi féltékenységből dobja ki a nőket az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121015-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-szerint-keresztes-ildiko-feltekenysegbol-fobja.htmlTeljesen kiakadt Keresztes Ildikó: "Ez enyhén szólva gusztustalan!"http://www.life.hu/legykepben/20121011-keresztes-ildiko-enekesno-az-xfaktor-mentora-teljesen-kiakadt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.