Bozsek Márk első volt, amikor kiszállt az X-Faktorból

Bozsek Márk szavazat X-Faktor 2013 néző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A végén minden kiderül arról, hogy kit melyik adásban mennyire támogattak a szavazók. Az RTL Klub vasárnapi élő X-Faktor Napja alatt többek között fény derül arra, mikor állt az első helyen Bozsek Márk.

Igaza volt Geszti Péternek, amikor azt mondta, ha Bozsek Márk nem száll ki a versenyből, akár a fináléba is bejuthatott volna, pedig a mentorok nem ismerik az aktuális eredményeket az egyes adásokban. Az RTL Klub azonban most nyilvánosságra hozta az énekes eredményeit.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Kiderült, hogy Márk az első adásban második volt. A második adásban negyedik, a harmadik adásban a harmadik helyen állt, a negyedikben pedig ő volt az első - ez akkor volt, amikor a ByTheWay kiesett, azaz Márk úgy lépett vissza, hogy a nézők akkor az első helyre szavazták be. Az interjúnkat Bozsek Márkkal itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.