Kiszel Tünde a ruhájához választott limuzint!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
limuzin gála Kiszel Tünde Stohl András díjkiosztó gála Rózsa György estély Pataky Attila celeb Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert arcok mellett több, a celebvilágban ritkábban forgó személy is részt vett a feledhetetlen ruhákat felvonultató, szombati Story gálán! 

Kiszel Tünde nélkül nincs Story gála! Tünde sokáig várt a megfelelő alkalomra, hogy végre felvehessen egy hatalmas uszályos, rózsazsin tündi-bündi ruhát, amelyhez egy pink limuzin is dukált.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Jaksity Kata kedves, gömbölyödő pocakja mindenkinek mosolyt csalt az arcára. A harmadik gyermekét váró kismama nem bírt ellenállni a jó zenének, megtáncoltatta babáját.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A zenei közönségdíjat bezsebelő LGT együttes gitárosa, Karácsony János nagylányával, Rebekával, és feleségével érkezett. Nem láttuk még így együtt a családot!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Stohl András lányával, Lucával, és várandós kedvesével ünnepelte a közönség elismerését. A kismama hamar elfáradt, és egyedül elindult haza, igy a 19 éves táncművész vigyázott a papára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Régen láttuk együtt Pataky Attilát örök menyasszonyával, Orsival, akit a jelek szerint szerencsére nem vittek el az ufók. A párocskából árad a szeretet és a harmónia.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az örökifjú Rózsa Gyuri végigturbékolta az estét új kedvesével, az egykori címzetes balett-táncos, Nellivel. Mint két szerelmes tini úgy viselkedtek, jó volt rájuk nézni!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A gála legviccesebb pillanatait tömörírő videónkat itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.