Ábrahám Edit sorozat Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egyik legrégebbi színésznője, a Claudiát alakító Ábrahám Edit hétfő este távozik a sorozatból. 

Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, Edit 16 év után vesz búcsút a nézőktől a színésznő - hétfő este bújik utoljára Claudia bőrébe. ,,Az utolsó jelent mélyen megérintett, hiszen minden pillanatban ott motoszkált bennem a gondolt, hogy tizenhat év után utoljára forgatok a stábbal. Az írók szeretnék, ha a jövőben olykor újra belebújnék Claudia bőrébe, de én úgy számolom, ezek voltak azok a jelenetek, amelyekkel lezárult egy korszak az életemben. Természetes, hogy megsirattam kicsit, de nem csak nekem csordult ki a könnyem, hanem a kollégáknak is, ami nagyon jóleső érzéssel töltött el"- mesélte Edit aBlikknek.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Kollégái is nagyon hiányolják majd aszínésznőt, hiszen van, akivel már a kezdetek óta együtt forgat. ,,Edittel mi már a sorozat előtt is ismertük egymást, sokszor találkoztunk különböző szinkron stúdiókban, így amikor a Barátok közt indulásakor találkoztunk, nagyon megörültünk, hogy ismerős arcot látunk. Jó, ha az embernek ilyen kollégája van, mint Editke.." - nosztalgiázott a sorozat Vili bácsija, Várkonyi András.

Kiss Ramónának is számtalan közös jelenete volt a színésznővel, őt is nagyon meglepte kolléganője távozása. ,,Nem csak a sorozatban fűztek szoros szálak minket egymáshoz, az életben is. Még egy öltözőben is öltöztünk, így minden problémámat, örömöt meg tudtam vele osztani. Hidegzuhanyként ért, és megkönnyeztem, amikor megtudtam, elmegy, de megértem a döntését. Persze azzal, hogy nem jár be minden nap a stúdióba, nem jelenti azt, hogy megszakad a kapcsolatunk. Sőt! Nagyon hiányzik már most, és alig várom, hogy Claudia visszalátogasson a Mátyás király térre!" - mesélte a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.