Ki nyerheti a ValóVilág 6-ot?

Forrás: RTL 2 -
VV Iza RTL 2 főnyeremény VV Teo VV Krisztián győzelem VV Zsófi ValóVilág 6 VV Aurelio Micimackó VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha a ValóVilág játékosai csak most, a vasárnapi Krisztián-Zsolt párbaj után kezdenék felfogni, hogy nyereményért küzdenek. Persze a műsor szerkesztői is ráerősítenek erre, és az adásokban egyre gyakrabban emlegetik a főnyereményt is. A Life.hu a játékosok esélyeit latolgatta, összeszedtük, ki, miért nyerheti meg a versenyt. Eljátszottunk azzal a gondolattal is, hogy melyik szereplő ki lehetne, ha nem a villában, hanem Milne Százholdas pagonyában élnének. 

Hatalmas tablót készítettek a ValóVilág nyugiszobájában. A versenyzők most szembesültek először azzal, hogy milyen sokan megfordultak a kezdetektől a villában. Tény, nem csak ők, mi sem emlékszünk már különösebben Alexára, Ádámra vagy Lacira, persze fél év múlva jó eséllyel a most még játékban lévőkre sem fogunk. Azt azért megpróbáltuk kitalálni, hogy melyik játékost miért kedvelhetik a nézők és kinek lehet esélye a végső győzelemre.

Forrás: RTL 2

A Life.hu szerkesztőségének egy része úgy véli, "színtelen-szagtalan, jellegtelen" versenyzőket válogattak ezúttal a műsorba. Közülünk többen Aurelio győzelmét valószínűsítik. Hogy miért? "Bár rémesen ostoba és idegesítő, a helikopterezése miatt sokan megjegyezték" - mondta egyik kolléganőnk, hozzátéve, hogy a hisztigép valahogy szerethetővé teszi magát. Bár mi nem tartjuk jóképűnek az olasz-svájci származású fiút, a ValóVilág háttérműsorának, a BeleValónak telefonálói közül - nem reprezentatív felmérés szerint - a legtöbben őt látnák a dobogó felső fokán, többek között azért, mert jó megjelenésűnek tartják. Ráadásul - bár ez nem okozott nagy meglepetést - az Ádámmal való párbajról győzelemmel tért vissza, a szavazatok közel 90 százalékát szerezte meg. A Zsófinál,Teónál és Izánál minden bizonnyal erősebb játékost tulajdonképpen csak Viki és Krisztián szorongathatja meg.

Ha nem a ValóVilág-villában, hanem a Százholdas pagonyban lennének, minden bizonnyal ő lenne Tigris, Milne regényének leghiperaktívabb szereplője. Különleges adottsága, hogy képes ugrálni a saját farkával. Ugye, hogy hasonlít?

Forrás: RTL II

Zsófika, a villa rózsaszín lánya azért közel sem annyira cuki, mint ahogy a beköltözése előtt a kisfilmjében láthattuk. Az, hogy mindeddig elkerülte a párbajt csak annak köszönhető, hogy tulajdonképpen senkit nem zavar a bentléte.

Zsófi Micimackó Malackájához hasonlít a legjobban, mégpedig végtelen frusztráltsága okán. Ő a villalakók folyamatos céltáblája, szerinte mindenki csak bántani akarja. Mindig és mindenkire gyanakszik, épp úgy, mint Malacka, akit minden, még a fáról - direkt rá - lehulló makkok is rendkívül meggyötörtek.
Forrás: RTL 2

Ugyanez mondható el Teóról is, aki biszex vampként parádézott a bemutatkozó videójában, ám ebből alig csillantott meg valamit. Vagyis a lendületes kezdést - az Alexával való flört és a keze eltörése után - erős visszaesés követte, szinte az összefoglalókban sem láthatjuk már. Ő a villa legunalmasabb lakója, és ezen az sem változtat, hogy olykor kez(el)é(s)be veszi a srác férfiasságát.

Lomha mozgása és egy kidobóemberhez hasonló járása a jellegzetesebb tulajdonsága, az pedig, hogy folyton alszik, a Micimackó depressziós és pesszimista Fülesére emlékeztet minket.
Forrás: RTL2

Izáról mi azt gondoltuk, hogy sokkal gyorsabban ki fog esni, de a Charlotte elleni párbajgyőzelme azt bizonyítja, a nézők kíváncsiak a repedtfazék hangú lányra. Az őt kedvelők többnyire azzal érvelnek, hogy ami a szívén az a száján, és ezért elnézik neki azt a fajta közönségességet is, amellyel az előző szériákban csak VV - Baukó - Éva kapcsán találkozhattunk. Valószínűleg a Krisztiánnal való viszonya is érdekessé teszi őt a nézők számára.

Szerintünk baromira fárasztó, de hát nem is mi vagyunk azok, akik szavazunk. Ahogy a Százholdas pagonyban Nyuszi, a villában ő a legegoistább szereplő.
Forrás: RTL 2

Sosem gondoltuk, hogy valaha leírjuk ezt a mondatot, hogy Krisztián a ValóVilág legszimpatikusabb játékosa. Az őszinteség - úgy tűnik - bejön a nézőknek, így ostobaság ide vagy oda, a hajdúnánási - saját magát egyszerű parasztgyereknek tituáló - fiú a villakirálylány után megnyerheti a fele királyságot, azaz a főnyereményt is.

Végtelen naivitása, ostobasága és jószívűsége Micimackóra emlékeztet minket, taktikázásra teljes mértékben képtelen: valószínű a műsor - szintén vélhetően nem túl eszes - szavazói éppen ezért küldték vissza a második párbajáról is.

Forrás: RTL 2

Akár lehet sansza a győzelemre Vikinek is. Kétségkívül - Simon és Laci kiesése óta - ő az egyedüli játékos, akinek az IQ-ja már a háromszámjegyű tartományba esik. Ő éppen ellentéte a jó lelkű és buta Krisztiánnak, ugyanis végtelenül rafinált és a legnagyobb provokátor. Bár a legtöbb szituációban roppant ellenszenvesen viselkedik, a többiekkel szembeni szellemi fölénye a top 3-ba szinte biztosan eljuttatja.

Viki lehetne a regény Baglya, akinek mindenről megvan a véleménye, szívesen ad tanácsot, ha kérik, ha nem.

Forrás: RTL 2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.