Friss! Újra indul A Celeb vagyok ments ki innen!

Forrás: RTLKLUB -
Szőke Zoltán Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon Jani Zimány Linda RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spoon hajón jelentette be az RTL Klub, hogy ősszel újra indítja nagysikerű celebkínzó műsorát. A sztárok újra mehetnek a Dzsungelba a madárpókok közé. 

A Life.hu újságírója most ismerhette meg a friss műsorstruktúrát, amiből kiderült: A celeb vagyok ments ki innen! című műsorral újra próbálkozik a csatorna. Reméljük ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek a műsorvezetők, mert az ő sziporkázó humoruk sokat dobott az előző szérián, amiben Szőke Zoltán kényeskedő manökennek nevezte Zimány Lindát.

A Celeb vagyok ments ki innen! első szériájának szereplői Forrás: RTLKLUB
Hatalmas fordulat a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140424-az-rtl-klubon-futo-szombat-esti-lazban-hatalmas-fordulat-varhato-aszerelmesparok-ezuttal-egymassal.htmlSzombaton hatalmas kihívás vár a táncolni tanuló sztárokra. A szerelmespároknak ugyanis együtt kell bizonyítani, a profik magukra hagyják őket.TV + BulvárOrigoCsupasz cicikkel partizott Vili bácsihttp://www.life.hu/bulvar/20140424-a-baratok-kozt-sztarja-a-vili-bacsit-alakito-varkonyi-andras-hatalmas-melleket-kapott-az-arcaba.htmlVili bácsit egy dús keblű sztriptíztáncosnő hozta zavarba.TV + BulvárOrigoBeával akarnak maradni a gyerekekhttp://www.life.hu/bulvar/20140423-ha-gyozo-es-bea-asszony-valnak-evelin-es-virag-kijelentettek-az-anyjukkal-maradnak.htmlHa Győző és Bea asszony szakítanának, Evelin és Virág az anyjukkal maradnának. Ezt a két lány jelentette ki az Édes Életben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.