Zimány Linda szerint Jude Law nem csókolta meg

Forrás: Youtube -
csók filmforgatás tagadás Zimány Linda szórakozóhely Jude Law Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell először beszélt a nagy port kavaró jelenetről az Aktívban.

Egy hete került nyilvánosságra az a videó, amelyen a hazánkban forgató Jude Law igencsak kapatos állapotban nyomul Zimány Lindára az egyik belvárosi szórakozóhelyen. A felvétel külföldön is kiverte a biztosítékot. A botrányos sztori után először szólalt meg az egyik érintett. Zimány Linda, aki egy kisebb szerepet kapott a készülő kémfilmben, az Aktívban azt mondta, ő is véletlenül találkozott Jude Law-val a szórakozóhelyen. Csatlakozott a színész társaságához, ekkor került elő valahonnan egy kamera, amiről nem tudott – írja a Blikk.

Csak puszi volt? Forrás: Youtube

"Kétszer vakuztak ránk, azt észre is vettük, de a videofelvételt abszolút nem. Nyilvánvalóan ha észrevettük volna, leállítjuk" - mondta Linda, aki tagadja a csókolózást. "Nem csókolt meg a videón! De látni is egyébként, ahogy elfordítom a fejem. Éppen azt játszottuk, hogy kicsit olyan kamu olasz nyelven beszélgetett mindenki egymással, aki ott volt a társaságban, és ő egy ilyen temperamentumos macsót adott elő. Mint mondtam, színész és szeret szórakozni, viccet csinálni dolgokból, ennyi volt a sztori lényege, de nem csókolt meg a videón" - magyarázta Zimány a szerinte egyértelmű jelenetet. Hozzátette azt is, bár együtt jöttek el a helyről, nem egy taxiba szállt Jude-dal. „Mindenki hazament a saját otthonába. Ennyi, nem tudok több izgalommal szolgálni, tényleg" - szögezte le.

Nos, hogy tényleg csattant-e csók, nehéz eldönteni, mert van néhány másodperc, amikor kicsúsznak a kamera látószögéből. A puszilgatás viszont jól látszódik. A többit mindenki döntse el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.