Hajós András cukiság anyák napja TV2 Friderikusz Palya Bea Republic Az ének iskolája Szulák Andrea Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap anyák napi könnyfakasztó műsorral rukkoltak elő az énekesnebulók, ezért Szulák Andrea joggal fogalmazott úgy, hogy megjelent a cukiságfaktor a műsorban.

Hajós András ismét elővette pszichobubus énjét, és az önbizalomhiányos Kenedi Veronikát próbálta meggyőzni, hogy tökéletes kiscsaj. Király Viktor apai érzésekkel küzdött. Palya Bea majd' kiugrott a bőréből, amikor a dalát énekelte Sarah. A műsor végén pedig ömlöttek a könnyek.

Malaczkó Anna Forrás: TV2

A 8 és fél éves Malaczkó Annának sikerült tanárában, Király Viktorban felkelteni az apai érzéseket. Amikor szerelemről, fiúkról beszélgettek Anna azt mondta: „A fiúknak kell udvarolni, de azért úgy csinálhatjuk, hogy ők vegyenek minket észre". Viktor, amikor egy klipet néztek és félmeztelen férfitest volt látható, felszólította a kislányt, hogy takarja el a szemét. „Rájöttem, hogy én egy nagyon féltékeny apuka leszek, ha lányom lesz" – mondta az énekes. Anna produkciója előtt elárulta hatalmas titkát Friderikusznak, hogy hamarosan kistestvére lesz. A zsűri és mi is elolvadtunk a vékony, de magabiztos hangon éneklő királylánytól. „A mai cukiságfaktor 100%-ig megvan. Megdicsérlek, mert nagyon bátor voltál és magadat adtad" – fogalmazott Szulák Andi.

Az anyák napi műsor két csúcspontja az állami gondozott Bordács Arnold és a szegény családból származó Mata Ricsi dala volt. Arnold a nevelőnőjének, Erzsi néninek énekelte a Republic együttes „Ha itt lennél velem" című dalát. A pótanyuka a nézők soraiban könnyek között hallgatta a kislurkó megható dalát és természetesen Szandi, a fiú tanára is megkönnyezte tanítványa előadását. „Mindig különleges ajándékot kaptam Arnoldtól, de ilyen különlegeset még soha" – fogalmazott Erzsike.

A mi kedvencünk, Mata Ricsi ismét egyszerűségében nagyszerű volt. A rosszcsont tanárának bevallotta, hogy a csillagokat is lehozná az égről édesanyjának. A fiú az „Úgy szeretném meghálálni" című dalt énekelte és szem nem maradt szárazon a produkció alatt. A műsor végén mi is a könnyeinkkel küzdöttünk. „Mata Ricsike úgy hatott rám, hogy nem akart hatni, teljesen őszintén kiállt és énekelt" – fogalmazott Ullmann Mónika, aki a kibővített tanári kar tagja.

Az osztályelső a héten Rghei Sarah lett, aki Palya Bea Tchiki tchiki című dalát adta elő. Az arab származású lányt az énekpróbán Bea is meglepte és ő segített neki a háromnyelvű dal elsajátításában. Sarahát Szandi tanította táncolni és ezzel próbálta a zárkózott lányt megnyitni.

Rghei Sarah Forrás: TV2

A produkció előtt Friderikusz megkérdezte Beát, milyen tanácsot adott a lánynak. „Legyen önmaga és ne hallgasson senkire" – mondta az énekesnő, Szandi pedig rávágta, hogy azért rá hallgasson. A női lelket boncolgató dalt remekül elénekelte Sarah fátyolos, izgalmas hangján. A zsűriben Andi ismét évődött egy picit Szandival, hogy kell-e táncot erőltetni a gyerekekre vagy sem, de Hajós András rendet teremtett. A zsűri és a nézők között helyet foglaló énekesek szavazatai alapján ezen a héten Sarah lett az osztályelső.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.