jegygyűrű esküvő Kapócs Zsóka válás Habony Árpád utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freedom, azaz szabadság. Ezt a szót látni napok óta Kapócs Zsóka hivatalos rajongói oldalának borítóképén. A színésznő, aki Habony Árpáddal kötött házassága után nem sokkal jelentette be, hogy válik, hamarosan az országot is elhagyja.

Titokban ment férjhez Kapócs Zsóka, majd amint megjelentek az első hírek a házasságáról és méregdrága jegygyűrűjéről, azonnal bejelentette, hogy kár a gratulációkért, ugyanis válik.

Forrás: www.facebook.com/KapocsZsoka

A 33 éves színésznő rajongói oldalán lélekemelő üzeneteket posztol a követőinek. Többek között azt is, hogy "soha nincs késő változtatni az életeden, nincs rá megfelelő időpont, ne halogasd". Ugyanebben a posztban olvasható az a mondat is, mely szerint boldog leszel, csak "ne foglalkozz semmivel, dönts, cselekedj, és vállald a következményit".

Zsóka nemrég azt írta ki: "Hamarosan megkezdem végeláthatatlan utazásaimat, már nagyon várom! Lejátszom ebben az évadban az utolsó előadásaimat, és már itt sem vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.