Balaton Sound pánikroham fesztivál Kristóf (ÉNB) fóbia Éjjel-nappal Budapest sör Dorina rettegés Dávid (ÉNB)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu újságírója a Balaton Soundon járt, ahol egy sörcsapoló versenyen belefutott az Éjjel-Nappal Budapest szereplőibe. Dorináról kiderült, nagy kihívás neki, amikor tömegben kell megjelennie.

Dorinával a Heineken Dómban futottunk össze, ahol éppen egy sörcsapoló versenyen drukkolt a sorozat két szívtiprójának, Dávidnak és Kristófnak, akik a csapolással próbálkoztak több-kevesebb sikerrel. A fiúk közben elkeseredetten konstatálták, a cudar időjárás nem alkalmas a partizásra, ugyanis úgy esett, mintha dézsából öntötték volna. Dorina nem az időjárás miatt aggódott, sokkal inkább a tömegfóbiája tette próbára.

Dorina, Dávid, Kristóf Forrás: Life.hu

„Nem szeretem a fesztiválokat, mert régebben pánikbeteg voltam és a tömeg előhozhatja a tüneteket. Most azonban, így baráti körben, jól érzem magam a Soundon" – mondta Dorina.
A szívtipró Kristóf az időjárás miatt húzta a száját. „Nem jó ilyen időben a Balaton-parton fesztiválozni, a sörcsapolás azonban jól ment" – mondta.
Dávid a zenekarával sokszor lép fel fesztiválokon, a sörcsapolással azonban meggyűlt a baja. „Mivel életemben másodszor álltam sörcsap mellett, nem ment valami jól" – mosolygott a fiú, akitől megkérdeztük, hogy áll a csajokkal: „Az életem egy nyitott könyv, mindenki azt ír bele, amit akar" – hangzott a válasz.

/1407/_gy_k201471242139Kipakolta a melleit az Éjjel-Nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140521-alexa-ejjel-nappal-budapest-sztarja-szexi-dekoltazst-villantott-kozossegi-oldalan.htmlAlexa buja képpel üdvözli a napsütést és megvillantotta vadonatúj bikinifelsőjét is.TV + Bulvár--Pucérra vetkőzött az Éjjel-nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20131001-kristof-az-ejjelnappal-budapest-szereploje-meztelenul-allt-modellt.htmlAktmodellkedést vállalt Kristóf, a sorozat szépfiúja. Arra viszont nem számított, hogy idős nők előtt kell vetkőznie, akik teljesen rágerjednek.TV + BulvárOrigoNyáron is képernyőn az Éjjel-nappal Budapesthttp://www.life.hu/bulvar/20130617-az-ejjel-nappal-budapest-az-rtl-klub-nepszeru-sorozata-nyaron.htmlNyáron a képernyőkről általában eltűnnek az egyes csatornák sorozatai, showműsorai, az RTL Klub azonban az Éjjel-nappal Budapestet nem küldi nyári szünetre - értesült a Life.hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.