Elvitte a szél a Balaton Sound betűit

Forrás: facebook/Erős Attila -
Balaton Sound eső parti fesztivál időjárás betű Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cudar időjárás csapott le csütörtök este az ország egyik legtrendibb fesztiváljára. Órákon át szakadt az eső, fújt a szél, a Balaton Sound vízen lebegő betűi pedig szelek szárnyán repültek tova.

Átnevezte a szél a Balaton Soundot, amelynek az U és D betűje a vízben végezte. A Life.hu újságírói délután még vidáman fotózkodtak a felirat előtt:

Forrás: Life.hu

Az éjszaka tomboló vihar azonban ellopott két betűt. A Soundon ettől függetlenül is remek volt a hangulat: a szakadó esőben is vadul bulizott mindenki.

Forrás: facebook/Erős Attila

Az időjárás sajnos pénteken sem változott. A hírek szerint csak vasárnap lesz jobb idő. Jelenleg így néz ki a fesztivál területe.

Forrás: facebook
2 méternél is nagyobb a világ legmagasabb tinilányahttp://www.life.hu/news/20140711-uj-guinnes-rekord-a-vilag-legmagasabb-tini-lanya-rumeysa-gelgi-2-meter-13-centi.htmlEgy török lány, Rumeysa Gelgi vehette át a világ legnagyobb tinilányának járó elismerést.News--Ez szörnyű! Felakasztotta magát egy tini a brazilok veresége miatthttp://www.life.hu/news/20140710-a-brazilok-focivebes-veresege-miatt-banataban-felakasztotta-magat-egy-nepali-lany.htmlÖngyilkos lett egy nepáli tini lány a brazil válogatott csúfos bukása után a keddi elődöntőben.News--Elsírta magát Robben fia a hollandok veresége utánhttp://www.life.hu/news/20140710-arjen-robben-holland-focista-vigasztalta-siro-fiat-a-hollandia-argentina-merkozes-utan.htmlA holland futballista, Arjen Robben egyik fiát próbálta vigasztalni a csapat szerda esti veresége után.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.