Hargitai Bea férjhez megy, főpróbát tartott

esküvő eljegyzés Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hargitai Bea az etyeki filmstúdióban melegített be saját esküvőjére New York-i életérzést sugalló fotósorozattal. Bea ősszel férjhez megy, Görögországban mondja ki a boldogító igent.

A közismert playmate 2008-ban találkozott Budapesten David Stogellel, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójával. Mivel a férfi azóta a cseh TV Nova televízió igazgatója, a pár Prágában él, Bea pedig a két ország között ingázik.

Fotó: Esküvő Classic magazon/Andráska Krisztián

"Hat éve vagyunk együtt, és mindig is tudtuk, hogy örökre együtt szeretnénk maradni. Daviddel egy műsor forgatásán találkoztam. Ahogy megláttam, nagyon erős érzések fogtak el. Később elkezdtünk beszélgetni, és azóta sem tudjuk abbahagyni!. Az esküvő is magától értetődő volt. Nem éreztük, hogy muszáj összeházasodnunk, de tudtuk, egyszer ez is bekövetkezik" - kezdett bele Bea.

"A lánykérés nagyon romantikus volt. Én épp Amerikában voltam a szokásos évi barátnő- és családlátogatáson, ő üzleti úton Los Angelesben. Tudtam, hogy nagyon elfoglalt lesz, így tényleg meglepetésként ért, amikor egyik nap kérte, hogy másnapra ne csináljak programot este. Mondta, hogy egy autó fog várni. Amikor beszálltam egy hatalmas csokor rózsa fogadott és egy Tiffany's parfüm. Akkor elöntött a forróság, hogy lehet, megkéri a kezem, mert tudja, hogy a Tiffany's a kedvenc ékszerüzletem. 20 perc alatt Santa Monicára értünk a tengerpartra, ő ott várt. Mindketten nagyon idegesek voltunk, alig tudtunk egymáshoz szólni. Lesétáltunk a partra, levettük a cipőnket a homokban és ott letérdelt. Elmondta, mennyire szeret, és ott kérdezte meg, hogy 'Leszel a feleségem?'. Természetesen azonnal elkezdtem bőgni, és nem hallotta a válaszom! Így még egyszer megkérdezte: 'Akkor most azt mondtad, IGEN?" Természetesen azt mondtam!' - emlékezett vissza a lánykérésre az Esküvő Classic magazinban a nemrég szinte pucéran is megörökített Bea, aki azóta gőzerővel szervezi az esküvőjét.

/1407/Hargi201473016415

"Tengerparti esküvőről álmodoztam, így Görögországban, Mykonos szigetén tartjuk. Inkább lesz egy szűk, baráti összejövetel, mint egy igazi, klasszikus esküvő. Még az édesanyámat és a családtagjaimat sem hívtam meg, mert sok olyan esküvőn vettem részt, ahol az ara azzal foglalkozott, hogy az örömszülők jól érezzék magukat. A család nem is csodálkozott nagyon, megszokták, hogy a saját fejem után megyek és azt csinálom, amit igazán szeretnék. Az egyetlen dolog, amin aggódni szeretnék, az az lesz a nagy napon, hogy menniyre vagyok szép!. Az egyetlen kérésem az volt a barátaimtól, hogy mindenki viseljen fehéret, és mezítláb legyen. A szertartás után elmegyünk egy étterembe, 2-3 napot eltöltünk a legjobb barátainkkal" – mesélte az infúzióval szépülő szőke szépség, akinek a sok hivatalos irat beszerzése okoz némi fejtörést.
" Ő amerikai, én magyar állampolgár vagyok, ráadásul Görögországban szeretnénk összeházasodni. Mindenféle engedély kell, hitelesítés, felülhitelesítés, ilyen minisztérium, olyan minisztérium. Még a honosítás is borzalmas procedúra lesz."

Csúnya vágás éktelenkedik Szabó Zsófi arcánhttp://www.life.hu/bulvar/20140730-szabo-zsofi-karakterenek-arcat-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban-elcsufitottak.htmlÖrök nyomot hagyott egy éles kés Szabó Zsófi arcán. Szerencsére nem a valóságban: a szőke sorozatszínésznőt a Jóban Rosszban forgatókönyvének kedvéért vágták meg. TV + BulvárPályatársai gyászolják a tragikus balesetben elhunyt Mohay András dzsessz-zenészthttp://www.life.hu/bulvar/20140729-a-budapest-jazz-orchestra-zenekar-dobosanak-mohay-andrasnak-tragikus-halala-kapcsan-a-hiressegek.htmlTóth Vera, a Budapest Bár zenészei, Kozma Orsi és Király Viktor is megrendülését fejezte ki a hétvégén balesetben elhunyt kiváló dzsessz-zenész, Mohay András halálának kapcsán.TV + BulvárTatár Csilla: "Dagasztásban nem vagyok túl erős"http://www.life.hu/bulvar/20140729-tatar-csilla-kurtoskalacsot-sut.htmlTatár Csilla a cukrot céltudatosan kerüli, ennek ellenére imádja az édességet. Nagy bánata, hogy elkészíteni viszont nem tudja a kelt tésztából készülő finomságokat.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.