Zimány Linda és Hargitai Bea is infúzión szépül

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
C vitamin Zimány Linda szépség Hargitai Bea infúzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy tényleg kiderül, mi a magyar modellek szépségének titka? Hargitai Bea és Zimány Linda a napokban ugyanarról a csodakúráról posztolt fotót.

Intravénás C-vitaminnal szépülnek hazánk legszebb lányai. A szépségek nem tablettában kapkodják be Szent-Györgyi Albert felfedezését, hanem ők már milliliterben számolják az adagot. És azt sem várják meg, hogy egy megfázás, egy influenza ledöntse őket a lábukról. Makkegészségesen kapnak infúziót!
A Prágában élő Hargitai Bea évek óta használja az infúziós C-vitamint, amikor a fővárosban tölt néhány napot. Ilyenkor összehívja a barátnőit és egy jó kis traccsparti mellett infúzióra kötik őket. Utánajártunk, hogyan is működik ez a bizarr szépség- és egészségkúra.

Forrás: Facebook/Hargitai Bea

„Infúzión, kúraszerűen adjuk be a C-vitamint, általában öt alkalom szükséges hozzá, de kettő-három mindenképpen. Két hónap alatt heti egyszeri alkalommal javasoljuk a beadását. Immunerősítésre, túledzésre és a bőrre is jótékony hatása van, természetesen betegségmegelőzésre is ajánlott" - tudtuk meg a Fájdalomambulanciától.

Forrás: Fb Zimány Linda

Ennyibe kerül a kúra

Az infúzió 3000 forint, ehhez jön hozzá a C-vitamin, ami 500 forint/gramm.

Kiverte a biztosítékot Norbi posztja a plus size szépségversenyekrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140615-schobert-norbi-posztja-a-duci-noknek-szol-felhaborodtak-rajta.htmlSchobert Norbi megkezdte kampányát a nyári uborkaszezon ellen: legutóbbi posztjában azt a kérdést feszegeti, vajon igazuk van-e azoknak, akik plus size szépségversenyek rendezésével a duciság elfogadása mellett kampányolnak.TV + Bulvár--Molnár Andi: "A szépség nekem kevés"http://www.life.hu/bulvar/20140522-molnar-andinak-a-szombat-esti-laz-tancosnojenek-a-szepseg-keves.htmlMolnár Andi nemcsak feltűnően dekoratív, hanem okos is, így felmerült bennünk a kérdés, miért nem láttuk őt egyetlenegy szépségversenyen sem az indulók között. Pedig a nagymamája biztatta...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIllatos szépségtrükk: készíts szappant levendulábólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140615-hogyan-legyek-jo-no-levendulaszappan-levendulaolajjal-es-viraggal-sajat-kezuleg.htmlA levendula az egyik legcsodásabb növény, nemcsak szépséges, de rengeteg mindenre használható. Például szappant tudunk készíteni a segítségével!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.