Tolvai Reni vakrandizott saját videoklipjével

Forrás:Sunhillmedia -
videoklip vakrandi Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várakozással telve érkezett új videoklipjének bemutatójára Tolvai Reni, aki nem véletlenül volt kissé feszült. Szokásától eltérően nem tudta megnézni előre az elkészült művet, meglepetés volt számára, mi kerül a nagyközönség elé.

Reni a hivatalos bemutató előtt fodrászhoz menni sem tudott, hisz egész nap arra várt, hogy nyilvánosságra kerülés előtt megnézhesse legújabb klipjét.

Forrás:Sunhillmedia


„Egész nap arra vártam, hogy küldjék el a videoklipet, végül elment érte a menedzserem és elhozta. Hiába volt nálam, nem maradt időm megnézni, így a vendégeimmel együtt fogom először megtekinteni. Nagyon izgulok, még sohasem volt sajtó előtti klipbemutatóm. Korábban volt rá lehetőségem, hogy javíttassak rajta, ha valami nem tetszett. Most viszont ha látok olyan képkockát, ami nem felel meg az ízlésemnek, arra mindenki velem együtt csodálkozhat rá. Bízom Indián profizmusában, és hiába is szeretném majd titkolni, az arcomon fog látszani a véleményem" – nyilatkozta Reni a bemutató előtt, majd utána megerősítette, hogy nem kell újravágni a klipet, így tetszett neki, ahogy megszületett, és végre nyugodtan elindulhat hétfőn nyaralni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.