Jóban Rosszban Száraz Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő, de a Jóban Rosszban sorozat egykori Tamás atyája, a közismert színész, Száraz Dénes nem vágyik az ismertségre. Ezt különös módon juttatta a tudomásunkra.

A Strand fesztiválon több száz lufi emelkedett tegnap a magasba, amelyek apró kartontáblákat vittek magukkal az égbe. Miről akarsz híres lenni?-tette fel a kérdést Skócia első számú whiskyje, és a fesztiválozók kifejthették, mit rejtegetnek a tarsolyukban, amitől egy nap akár világhírűek lehetnek. A bulizók mellett olyan sztárok is csatlakoznak az eseményhez, mint Weisz Fanni, Fehér Balázs és Száraz Dénes. A színész üres papírlapot indított útjára.

Forrás:Life.hu

„Hú, én nem akarok semmiről híres lenni"- nevetett a színész, aki akkora ismertséget szerzett a TV2 közismert sorozatában, hogy a forgatókönyvírók kénytelenek voltak hús-vér emberként visszaírni a korábban csak ábránd képében létező színészt.
Most inkább a holnapi Ironman versenyre készülök, ott a kategóriámban, a 35-40 év közötti férfiak között szeretnék nagyon jó helyezést elérni. Indulok is haza" – tette hozzá.

Balázs filmes célok mellett a nyugalmat birtokolná, Fanni pedig állatvédőként is szeretne valami maradandót alkotni a jövőben.

Forrás:Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.