Celeb vagyok, ments ki innen! - Végre kiderült, kik retteghetnek a dzsungelben

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
VV Éva Bárdos András Vadon Jani VV Aurelio Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is bejelentették, kik mennek a dzsungelbe. Az eddig kiszivárgott nevek és helyszín után végre megtudtuk, hogy az előző adás óta eltelt 6 év után kiket visz az RTL Klub a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület,a Kruger Nemzeti Park szomszédságába, hazánktól 8200 km-re rettegni a pókoktól, a csúszómászóktól, és vadállatoktól. 

Azt Sebestyén Balázs már kikotyogta a Class FM reggeli műsorában, hogy a Kruger Nemzeti Parkban fogják forgatni a Celeb vagyok, ments ki innen című celebkínzó műsort, és az Origo.hu is lehetséges helyszínnek még augusztus elején. Íme a teljes lista, kikre építi az október 6-án induló műsort a csatorna. Azt már korábban is kiderült, hogy Baukó Éva, VV Aurelio és Bárdos András bevállalta a dzsungel életet.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Most pedig az is kiderült, hogy Gáspár Bea, Gáspár Laci, Fördős Zé, Erdei Zsolt, Pukás Peti, Cooky, Krasznai Tünde, Molnár Andrea, Novák Angéla, Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető, Aleska Diamond, Nyertes Zsuzsa, Bódi Sylvi, Dudás Niki, Bunyós Pityu és Szabó Zsófi is mennek Afrikába. Érdekes, hogy a szereplők legnagyobb félelme az éhezés, szinte mindnyájan ezt említették, amikor legnagyobb félelmeikről kérdeztük őket.

A Class Fm reggeli műsorának vezetőit, Sebestyén Balázst és Vadon Janit nem kell hiányolniuk a hallgatóknak arra a 6 hétre sem, amíg a dzsungelben tartózkodnak. Októbertől másfél hónapon át Dél-Afrikából közvetítik majd a Morning Show-t. Ez igazi szenzációnak számít, hiszen még sosem volt rá példa, hogy egy piacvezető rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről.

/1409/Vad_l201491815310
Először lépett fel együtt Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/bulvar/20140917-iszak-eszti-es-dobrady-akos-eletukben-eloszor-egy-showban-lepett-fel.htmlVajon mi a közös a műsorvezetőben, Iszak Esztiben és vőlegényében, Dobrády Ákos énekesben, akik életükben először közös produkcióra kaptak fellépést? TV + Bulvár--Hetente 40 millió forintba kerül Schumacher gyógykezelésehttp://www.life.hu/bulvar/20140917-michael-schumacher-gyogykezelese-hetente-negyven-millio-forintba-kerul.html15 klinikai szakértő és hetente negyven millió forintnál is nagyobb összeg - Schumacher gyógykezelése számokkal így írható le. A német pilóta egy ideje svájci otthonában gyógyul.TV + Bulvár--Hatalmas tetkót villantott Tóth Gabihttp://www.life.hu/bulvar/20140917-hatalmas-tetkot-villantott-toth-gabi.htmlTóth Gabi ismét sokkol! A vadabbik Tóth lány már megint extrém dolgot művel, amit kedd este mi is megtekinthettünk - igaz, még félkész állapotban! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.