Megint elszólta magát Sebestyén Balázs

Forrás: facebook/Morning Show -
elszólás Rákóczi Ferenc Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon Jani Morning Show Class FM RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csitulnak az indulatok Sebestyén Balázs körül. A műsorvezetőt, aki éppen szeretett nagymamáját gyászolja, továbbra is támadások és feljelentések érik a gólyatáborban megerőszakolt lány ügyén való viccelődés miatt, közben pedig Hujber Feri is durván neki esett a Morning Show szereplőinek, és a médiából való eltűntetésüket sürgette. Balázs azonban most újabb hibát vétett.

A Class FM műsorában éppen a munkahelyi baleset volt a téma, közben pedig felvetődött a kérdés, hogy mi történne Balázzsal és Vadon Janival, a Celeb vagyok, ments ki innen műsorában, ha megtámadná őket egy rinocérosz - a Kruger Nemzeti Parkban. Ezzel pedig Balázs egyértelművé tette, hol kell a show-ban szereplő hírességeknek (Bárdos Andrásnak, Szabó Zsófinak, VV Aurelió­nak, Baukó Évának) szembenézni a veszélyekkel - írja a Blikk. A Kruger Nemzeti Parkot nevezte meg az Origo.hu is lehetséges helyszínnek még augusztus elején. Itt részletesen olvashatsz arról, miért is olyan különleges ez a park.

Forrás: facebook/Morning Show

A lap megkeresésére így reagált Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója: "Mi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire várják a Celeb vagyok, ments ki innen! indulását, mint az, hogy éjjel-nappal erről beszélnének. Bár lehet, a show helyszíne már nem titok, de az biztos, hogy a műsor szeptember 18-i sajtótájékoztatójára még számos meglepetést tartogatunk."

ByeAlex: "Nem mondtam, hogy Claudia szánalmas" http://www.life.hu/bulvar/20140910-byealex-a-facebookon-posztolt-a-sztarban-sztarrol-liptai-claudiarol-es-majkarol.htmlA Sztárban Sztár margójára címmel ismét posztolt a Facebookra ByeAlex. A vasárnapi adás óta nem először, amikor is arról írt, hogy a zsűri nem volt igazságos a Kedvesemet előadó Pál Dénessel. Akkor Liptai Claudiának üzent. TV + BulvárOrigoSzexguru mentorálta az X-Faktorban feltűnt lánythttp://www.life.hu/bulvar/20140910-ilyes-jenifert-az-x-faktorba-feltunt-lany-karrierjet-repas-lajos-egyengette.htmlAz X-Faktor új szériájában feltűnt Ilyés Jenifer karrierjét a kiskorúak futtatásával vádolt Répás Lajos egyengette.TV + Bulvár--Álomnyaralással lepte meg feleségét a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140910-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-vili-bacsija-masodik-naszutra-vitte-feleseget-gomori-andras-mate.htmlA nyári szünet alatt a Barátok közt sztárjainak többsége a tengerparton pihente ki az év fáradalmait. Míg Várkonyi András második nászútra vitte a feleségét, addig Gömöri András Máté Törökországban búvárkodott.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.