Vége! Elköltözött Pamelától Berki Krisztián

Forrás: facebook/Édes Élet -
Hódi Pamela Édes Élet szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki aranyszínű luxuskocsiját egy szálloda előtt látják parkolni.

Két hónapja még hevesen tagadta Berki Krisztián és Hódi Pamela, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk. Ám a Bors most megbízható forrásból megtudta: a való életben már hetekkel ezelőtt szakított a pár.

Forrás: facebook/Édes Élet

Pamela, kislányával, Natasa Zselykével, egyre több időt tölt a szülei házában egy Pest környéki településen. Berki Krisztiánt a Bors egyik olvasója pedig egy hotel előtt örökítette meg. "Az aranyszínű luxusautója szinte azóta is mindennap a szálloda parkolójában vagy a környékén parkol" – közölte a forrás, mások pedig állítják: Berki és Pamela már a csatorna vezetőivel is megosztotta: kapcsolatuk végérvényesen zátonyra futott, és sem kedvük, sem energiájuk nincs tovább játszani a boldog szerelmespárt. Az Édes Életet tehát kénytelenek lesznek a történtekhez igazítani a produkció készítői. Az előjeleket természetesen már mi is láttuk a show-ban, és meg is írtuk.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.