Baukó Évát luxusnyaralásra viszi a párja!

VV Éva luxus Celeb vagyok ments ki innen Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a Celeb vagyok, ments ki innen! első turnusa szerdán a dzsungelbe indul, addig az exvillalakó VV Éva - aki a második turnussal utazik Afrikába - egy 5+1 csillagos szállodába repül, hogy élvezze luxust és a kényelmet.

Sarm es-Sejkre, egy méregdrága hotelba viszi kedvese Évát. "A párom valóban meglepett egy luxusnyaralással, amelynek nagyon örülök, ugyanis szeretek utazgatni. Ráadásul a dzsungel előtt egy kicsit kikapcsolódhatok, és kettesben lehetünk"mesélte a lány a Blikknek. Hozzátette, szerencsésnek érzi magát, hogy a dzsungel előtt még mindenféle földi jóban része lehet.

Forrás: VV Éva/Facebook

A valóságshow-veterán lány nagy túlélőnek számít a kereskedelmi televíziók háza táján. Az RTL Klub ValóVilágában tűnt fel, de folyamatos italozása és botrányos életvitele miatt egy idő után nem foglalkoztatták. Éva később a kezébe vette az életét, és immár több mint egy éve nem iszik. Az RTL Klub után a konkurens TV2 Az Élet Show-ja című műsorában láthattuk, ám az csupán néhány hetet ért meg. Úgy tűnik, az RTL Klub most újra bizalmat szavazott neki, ugyanis ott lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban Afrikában.
Tovább pörög a TV2-Galambos Lajcsi-botrányhttp://www.life.hu/bulvar/20140930-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban-galambos-lajost-alakitotta-kokeny-attila-a-zsuritagok-majka-hajos.htmlA Sztárban sztár vasárnapi műsorában Kökény Attila Galambos Lajost alakította. A zsűritagokat lenyűgözte az egykori megasztáros produkciója, majd egy sort gúnyolódtak Lajcsin. A zenész reagált a poénkodásra, Hajós András pedig azt nem hagyta szó nélkül. TV + Bulvár--Máris forgat a Jóban Rosszban sorozatban Nagy Adrihttp://www.life.hu/bulvar/20140927-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szabo-zsofi-utan-uj-betty-tanakisa-szabo-zsofi.htmlAhogy kiválasztották, máris munkába állt a TV2 Jóban Rosszbanjának új Betty Tanakisa, Nagy Adri. A lány az első napok élményeiről mesélt. TV + BulvárOrigoNézz vívódó Berki Krisztiánt! http://www.life.hu/bulvar/20140927-berki-krisztian-az-edes-elet-szereploje-nem-tudja-egyutt-akar-e-lenni-hodi-pamelaval.htmlVégtelenül hosszúra nyúlik Berki Krisztián és Hódi Pamela Édes élet-beli párkapcsolati vergődése. A testépítő ezúttal édes-bús aláfestőzenére, fátyolos tekintettel osztotta meg kétségeit a nagyérdeművel.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.