Gáspár Győző szereplés Celeb vagyok, ments ki innen! féltékenység Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzőnek az első perctől kezdve nem tetszik, hogy nem ő, hanem felesége, Bea áll majd a közeljövőben az érdeklődés középpontjában. Ám nem csak ő, lányuk, Virág sem nézi jó szemmel anyja utazását a dzsungelbe.

Lelkiismeret-furdalást próbál kelteni édesanyjában a kisebbik Gáspár lány, Virág. Szeretné, ha Bea nem utazna el az RTL Klub celebkínzó műsorával Afrikába.

Forrás: RTL Klub

"Virág már most utálja, hogy elmegyek. Annyira nem akarja, hogy még azt is bevetette, iskolába sem fog menni"mesélte a Borsnak Bea, aki azonban kifejezetten örül, hogy kiszabadulhat a háziasszonyság fogságából. Hozzátette, az egyáltalán nem érdekli, hogy Győző miként viseli a távollétét.

"Sok minden miatt döntöttem úgy, hogy bevállalom a show-t, de az abszolút elképzelhetetlen számomra, hogy végig kint legyek, nem hiszem, hogy én leszek a dzsungel királynője. Viszont végre egy kicsit pihenhetek, egyedül lehetek. Az meg kifejezetten jó, hogy nem mindig lesz kajánk, mert úgyis le aka­rok fogyni" – latolgatta az esélyeit Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.