Pataky Attila pénzt kér nászajándékba

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő Edda pénz nászajándék Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvőre készül az Edda frontembere: szombaton feleségül veszi párját, Nyikovics Orsolyát. Pataky Attila praktikus ajándékot kért a szűk baráti és családi körtől. 

A jegyespár egy vidéki kúriában mondja ki a boldogító igent, de nem csak a helyszín lesz különleges: a házasulandók nászajándékba pénzt kértek a meghívottaktól – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Meglepő nászajándék a világsztároknál

A Life.hu cikkjéből megtuhatod, mit kapott Brad Pitt Angelina Jolie-tól az esküvőjükre.

„Remélhetően hamar rendeződnek a hitelgondjaim, ahogy még sokaknak, így nem csak ezért kértünk pénzt. Szerencsére megvan mindenünk, a lakásban már hely sem lenne semmilyen tárgynak. Azt gondoltuk, nincs értelme egy kétszázadik vázának vagy sokadik pohárkészletnek, viszont Orsikával imádunk utazni. Csak így tudom magam kipihenni. Olyan környezetre vágyunk, ami teljesen kiszakít a megszokott életünkből. Igen, egy csodaszép nászútra gyűjtünk, már alig várjuk, hogy elutazhassunk" – mondta Pataky Attila, akinek ez lesz a harmadik házassága.

Egzotikus szirénné változott Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/bulvar/20141001-bencsik-tamara-a-megasztar-enekesnoje-szexi-foton-pozol-uj-haj-mellek-es-bugyi-minden-latszik.htmlSzuperszexi képpel lepte meg rajongóit az egykori megasztáros, Bencsik Tamara. Különleges afrofonásos haj, mellbedobás, bugyivillantás. Jó reggelt, szerda!TV + BulvárEgymásnak esett Tóth Gabi és Szikorahttp://www.life.hu/bulvar/20140930-toth-gabi-es-szikora-robert-az-rtl-klub-x-faktor-mentorai-egymasnak-estek-osszevesztek-alfoldi.htmlAz X-Faktor eddigi legnagyobb mentorharcára került sor. Gabi és Szikora Robi vitája közben elszabadultak az indulatok, Alföldi Róbertnek kellett közbelépnie.TV + BulvárRTLKLUBVarga Viktor zülleni kezdett a szakítás utánhttp://www.life.hu/bulvar/20140929-varga-viktor-zulleni-kezdett-szakitasa-utan-cinthiaval.htmlLassan két hete bombaként robbant a hír, hogy az Édes Élet balhés szerelmespárja, Varga Viktor és Cinthya útjai elváltak. A fiatalok mindketten máshogy élték meg a szakítást, és az utóbbi hetekben a felejtés volt az elsődleges mindkettőjüknek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.