Nem autót, nem utazást és nem is egy szexi éjszakát – a 38 éves színésznő egy méregdrága órával lepte meg újdonsült férjét nászajándék gyanánt.

Ha férjének szánt ajándékról van szó, Angelina Jolie nem ismer lehetetlent. A Demóna film sztárja a hírek szerint egy amilyen ritka, olyan drága karórával lepte meg Brad Pittet.

Forrás: AFP/Carl Court

A nemrég tartott esküvőjük alkalmából vásárolt ajándék nem más, mint egy 1952-es Patek Phillipe platinából készült 3 millió dollárt (vagyis 734 millió forintot) érő óra, amelyet a világ egyik legendás és legelismertebb svájci órása készített - a róla készült képért kattints ide. A nem mindennapi ajándékot a házaspár egyik közeli barátja vitte el gravíroztatni egy üzletbe – innen szerzett róla tudomást a The Mirror. Az órára a következő felirat került: „Rolynak Nessától" – annak a két karakternek a neve, akiket a közösen forgatott By The Sea című filmben alakítanak. De édes!

Ajándéktippek vékony pénztárcájúaknak
Aki nem engedheti meg magának a 3 millió dollárt érő meglepetéseket, az is meríthet ötletet a Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra olvasói leveléből - az összeállításért kattints IDE.