Klapka György mindenkit átvert

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
üzletember átverés Klapka György arany kereskedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az agyafúrt üzletember egy reklámspotban hirdette „már unom" felszólítással, hogy eladásra kínálja Vámház körúti aranykereskedését. Most kiderült, ez csak egy reklámfogás volt.

Klapka György elárulta, akciója arra volt jó, hogy a nevét újra felkapja a sajtó és egyáltalán nem biztos, hogy valós eladási szándék áll a hirdetés mögött. A 86 éves üzletember ugyanis nem akarja cserbenhagyni 35 munkatársát – írja a hvg.hu a Magyar Narancsra hivatkozva.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

Klapka egy zseniális marketinges, ugyanis a lap kérdésére, miszerint nem is akarja eladni az árverési csarnokot, azt válaszolta: "nem nagyon". Hozzátette: leginkább amiatt a 35 ember miatt nem akarná "nagyon" eladni a zálogházat, akik ebből élnek, majd kifejtette, hogy azért, mert meghirdeti, nem biztos, hogy meg is válna tőle, reklámfogásnak azonban nem rossz, ha egy hirdetés kapcsán újra felkapják a nevét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.