Danics Dóra visszatér az X-Faktor színpadára

győztes X-Faktor Danics Dóra visszatérés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi évad győztes énekesnője csodásan érzi magát régi kollegái között, és teljes erőbedobással készül, hogy mindenkit elkápráztasson a 2014-es X-Faktor első élő showjának extra produkciójában.

Néhány napja még csak ennyit lehetett tudni:

Loading

Szombaton,az X-Faktor első élő show-jának színpadán:...! Tippeld meg kommentben, hogy ki lesz az első adás extra fellépője! #xfaktorhu

View on Instagram

Most már biztos, Danics Dórának szombaton a különleges produkcióban a félelmét is le kell győznie, mert egy emelő segítségével a stúdió színpada fölé emelkedik majd.

Forrás: RTL Klub

"Amikor a próba előtt besétáltam a stúdióba, ugyanaz a gyomorremegés fogott el, mint amikor a saját élő show-inkra érkeztem meg" – mesélte lelkesen Dóri. "Ráadásul visszatérni arra a színpadra ahol minden kezdődött, hihetetlen érzés. Beszélgettem az új versenyzőkkel, és mindenkinek azt tanácsoltam, hogy önmaga legyen, és élvezzen minden itt töltött percet, mert ez a legfontosabb" – lelkendezett az énekesnő, akinek a tériszonyával is meg kell küzdenie, hiszen egy látványos trükk is helyet kap előadásában.

„Ez a probléma már a Jelenidő klipforgatásánál is jelentkezett, de megoldottuk ott is. Nem mondom, hogy nem remeg a lábam most a produkció közben, de szerencsére a próba alatt megbizonyosodtam róla, hogy nem lesz baj. A magassarkú cipő plusszban az emelvényen pedig még jobban emeli majd a félelem szintemet"- mosolygott a 2013-as X-Faktor győztese.

Majdnem felgyújtotta az x-faktoros házat Kállai-Kiss Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20141017-az-idei-x-faktor-dontose-kallai-kiss-zsofi-majdnem-felgyujtotta-az-x-faktoros-lakast-a-gozsdu.htmlKállai-Kiss Zsófi, az idei X-Faktor döntőbe került énekesnője saját figyelmetlensége miatt majdnem felgyújtotta azt a Gozsdu udvari lakást, amelyben Horányi Julival lakik együtt.TV + BulvárRTLKLUBMuri Enikő és Ada: a színpadon dívák, a kulisszák mögött cuki kislányokhttp://www.life.hu/bulvar/20141016-muri-eniko-es-ada-a-szinpadon-divak-a-kulisszak-mogott-cuki-kislanyok-akik-magassarku-nelkul.htmlMeglepő és nagyon kedves arcát mutatta meg Muri Enikő és Ada egy ékszerbemutató kulisszái mögött. Ahogy kihunytak a reflektorfények a két közismert fiatal nő dívából egy pillanat alatt kislánnyá változott.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAlföldi Róbert ruha nélkül vállalja a zsűrizést a következő X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141016-alfoldi-robert-elarulta-hogy-ruha-nelkul-vallalja-a-zsurizest-a-kovetkezo-x-faktorban.htmlAlföldi Róbert meztelenül vállalja a zsűrizést a következő X-Faktor műsorban. Vajon mit fog csinálni a fináléban?TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.