Danics Dóra nyerte a 2013-as X-Faktort!

győztes ByTheWay eredmény Danics Dóra döntő történelem X-Faktor 2013 Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsor hazai történetében először győzött női versenyző. Geszti Péter mentoráltja párbaj nélkül diadalmaskodott, csakúgy, mint 2012-ben az akkori győztes, Oláh Gergő. A Life.hu riportere rögtön a döntő után készített interjút Dórával és mentorával, Geszti Péterrel.

Történelmet írt Danics Dóra idei X-Faktor győzelmével. Az eddigi szériákban ugyanis rendre a férfiak győzedelmeskedtek. A második helyezett ByTheWay sem panaszkodhat, hiszen csapat ilyen messzire még nem jutott a korábbi műsorok során nálunk.

A Life.hu riportere rögtön a döntő után készített interjút Dórával és mentorával:

A két finalista között végig rendkívül szoros volt a küzdelem. Az RTL Klub X-Faktor Napot tartott vasárnap délután és este, ahol folyamatosan bejelentkeztek a kulisszák mögül, újból láthattuk a már kiesett énekeseket, és persze a döntősök készülődését az utolsó élő adásra. Többször is megmutatták a szavazatok állását, a fantomképeket, de a végső hajrában Danics Dóra lett a befutó. Íme, a Győztes dala Danics Dóra előadásában:

Őrülten izgul Danics Dórahttp://www.life.hu/szorakozz/20131214-danics-dora-duettpartnere-az-x-faktor-dontojeben.htmlX-Faktor-kampánypárbaj: Danics Dórahttp://www.life.hu/szorakozz/20131214-danics-dora-az-x-faktor-dontose-kampanyol-a-szavazatokert.htmlDanics Dóra a győzelemre koncentrálhttp://www.life.hu/szorakozz/20131210-az-rtl-klub-x-faktoranak-versenyzoi-danics-dora-es-krasznai-tunde-nem-baratok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.