Celeb vagyok, ments ki innen! Madár lett a dzsungel királya

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
nyertes Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen! Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! első szériája. A nézők Erdei Madár Zsoltot választották meg a dzsungel királyának - nem véletlenül. Madárt az egész ország szerette már akkor is, mielőtt a bevetette volna magát a dél-afrikai dzsungelbe, ahol végig vezetőként viselkedett.

Ha kellett, keményen odaszólt, ha kellett, vigasztalt, ha arra volt szükség, ott volt amellett, aki ezt igényelte. Végig kiegyensúlyozott és végtelenül profi volt. Ahogy a ringben is. Madár nem véletlenül mondott igent a Celeb vagyok, ments ki innen! produkcióra: a Life.hu-nak őszintén elmondta, a sportból ebben az országban nem lehet megélni, a szereplésért kapott honoráriummal a családját segíti majd. Sportolóként nem herdálta el a pénzét, a válása vitte el az összegyűjtött vagyon nagy részét. A kiutazás előtt azt nyilatkozta, elképzelhető, hogy a dzsungelműsor csak ugródeszka a médiakarrierhez. Meglátjuk.

A megtisztelő címért azonban keményen meg kellett küzdeni. Nem csak a két és fél dzsungelben töltött hét volt megerőltető: az utolsó nap is a bátorságpróbákról szólt. Madárról eddig is tudtuk, mire képes. Nemrég úgy tolta le a hernyókból készített koktélokat, mintha ezen nőtt volna fel. Most felülről tölthető műanyag buborékokba zárták, majd kapott mindent a fejére: izgő-mozgó kukacokat, méretes és annál is méretesebb hatlábúakat, hernyókat és rákokat, majd kígyókat. Amikor egy kör megvolt, a szájával kellett kikapnia a csillagot egy takonyszerű anyaggal telített tálból.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Ejtsünk azért néhány szót Aurelióról is, aki kicsit csalódott arcot vágott Madár nevét hallva. Aurelio ugyanis két dologért jött a dzsungelbe: show-t csinálni és nyerni. De nem csak ennyi történt vele. Az utolsó bátorságpróbája előtt ezt mondta neki Vadon Jani: "Most eldől, kislány maradsz vagy férfi leszel." A fene sem gondolta, hogy Aurelio tényleg a szemünk előtt nő fel. Letolta a sült hernyót, a meztelen csigát, a lisztkukacot. A madagaszkári óriáscsótány majdnem kifogott rajta, de nem! Végül a skorpiót is bevállalta - a családja és a barátnője kedvéért. Egy HŐS!

Bódi Sylvi úgy nyögött, hogy az felnőttfilmben is elmennehttp://www.life.hu/bulvar/20141021-bodi-sylvi-es-szabo-zsofi-batorsagprobaja.htmlBár Szabó Zsófit már kiszavazták a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből a nézők, azért utólag megnézhettük az utolsó bátorságpróbáját, amelyet az immár dzsungelkirálynő Bódi Sylvivel toltak le. A próba végén Sylvi percekig ömlengett a saját tökösségükről.TV + BulvárBicebócán vág neki a dzsungelnek és tévés karrierre vágyik Erdei Zsolthttp://www.life.hu/bulvar/20141002-erdei-zsolt-bicebocan-vag-neki-a-dzsungelnek-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-realityben.htmlKissé bizonytalan léptekkel vág neki a dzsungelnek Erdei Zsolt, akinek alig több mint egy hónapja műtötték meg a térdét. Nem ez az egyetlen bizonytalanság az utazásával kapcsolatosan, még maga sem tudja, hogy jól döntött-e, amikor elvállalta a celebeskedést.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKözel 100 milliót bukott Erdei Zsolthttp://www.life.hu/bulvar/20130407-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-kozel-100-millio-forintot-bukott-el.htmlNemcsak sportolóként, hanem gazdaságilag is meglopták Erdei Zsoltot, ha valóban igaz, hogy monacói győzelmét elcsalták - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.