Keményen osztották Szabó Zsófit az X-Faktor miatt a Facebookon - Sarka Kata megvédte

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata X-Faktor műsorvezető Szabó Zsófi X-Faktor 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi éltében először próbálta ki magát műsorvezetőként. Új csatornája bedobta a mélyvízbe: az X-Faktor második élő adását vezették Istenes Bencével. Zsófi, aki aktív életet él a Facebookon, posztolt is egy fotót, amely alá rengeteg komment érkezett. Sokan támadták a teljesítménye miatt, de védelmezői is szép számmal akadtak - köztük legjobb barátnője, Sarka Kata is.

A cikk írása pillanatában 265 (266, 267...) komment áll Szabó Zsófi szelfije alatt, amelyet az X-Faktor stúdiójából posztolt. A hozzászólások éppen annyira vegyesek, mint a színésznő megítélése műsorvezetőként. Nagyon sokan a szépségét és tehetségét dicsérik, de legalább ugyanennyien vannak, akik soha többet nem engednék műsort vezetni. Az egyhangú "Gyönyörű vagy!", "Csinos vagy!", "Szép vagy!", "Ügyes vagy!" kommentek mellett építő jellegű hozzászólásokból is van bőven. Sokak szerint érezhetően izgult, de általában azzal vigasztalják, hogy majd belejön. Sőt, van olyan, aki még Istenes Bencét is lecserélné rá.

Valaki szerint Zsófinak lassítania kellene, mert "Claudiára emlékeztet, pedig nem kéne. Gyönyörű vagy, ügyes vagy, de lassabban beszélj. Nem kell belehalnod, mert olyan érzése van az embernek, hogy nem kapsz levegőt." Más azt emeli ki, hogy mórikál, remeg a hangja, vagy kicsit túljátssza a dolgot, de majd lesz ez így se. "Zsófi nagyon szeretlek! Az anyukád, lehetnék. Egy jó tanács, egy kicsit legyél visszafogottabb, és olyan igazi nőies."

Egyelőre Szabó Zsófi az AfterX-ben gyakorolhat, mert Istenes Bence egyedül vezeti a show-t. Sokak szerint van is mit elsajátítania. Van, aki szerint egyszerűen korai volt bedobni a mélyvízbe.

Szerinted milyen volt Szabó Zsófi műsorvezetőként?

A legdurvább hozzászólások szerint semmi keresnivalója az X-Faktorban, sokkal inkább az iskolapadban vagy a dzsungelben. "Hát nem is idevaló vagy Édesem. Egyszer kukkants bele csak mondjuk egy német X-Factorba vagy a DSDS-be... és lesz valami fogalmad talán a dologról." Más egyszerűen csak erőltetett menetnek nevezi Zsófi ténykedését. Más azt nem érti, "miért kell hisztérikus rángatózásban kitörni, valahanyszor kimondod "IKSZFAKTOOR"?"

Forrás: Facebook/SzabóZsófi

A sokadik hozzászólásnál befutott Sarka Kata is, aki így kommentelt: "Én azt gondolom, hogy ember legyen a talpán, aki élete első élő egész estés showműsorát így levezeti! Azt hiszem, hogy itt egyikőnk sem tudná utána csinálni! Ilyenkor az embernek nem a rosszindulatra van szüksége, hanem a sok-sok bátorító, bíztató szóra!"

A háború folytatódik: Szabó Zsófi visszavág Majkánakhttp://www.life.hu/bulvar/20141023-szabo-zsofi-es-majka-tovabb-kommenthaboruzik-es-jonah-hill-is-befigyel.htmlMajka szerint Szabó Zsófi egy csúnyácska, kövér színészre hasonlít című cikkünkben számoltunk be róla, hogy Majka a minap egy nem túl bájos fotómontázst töltött fel a Facebookjára, amin Szabó Zsófit Jonah Hill amerikai színészhez hasonlította. A háború azonban most folytatódik.TV + Bulvár--Majka szerint Szabó Zsófi egy csúnyácska, kövér színészre hasonlíthttp://www.life.hu/bulvar/20141022-majka-szabo-zsofit-jonah-hill-csunyacska-szineszhez-hasonlitotta-facebookjan-most-all-a-balhe.htmlMajka a minap egy nem túl bájos fotómontázst töltött fel a Facebookjára, amin Szabó Zsófit Jonah Hill amerikai színészhez hasonlította. Igazi kommentháború indult a Facebookján...TV + Bulvár--Szabó Zsófit megvédte édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20141021-szabo-zsofit-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereplojet-megvedte-edesanyja.htmlA Celeb vagyok, ments ki! celebdzsungelében mindenki kimutatta a foga fehérjét. Szabó Zsófi sokszor támadt társaira és bírálta őket. Édesanyja úgy véli, lánya semmi rosszat nem tett.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.